Pretraži

Teodora, Rasta, Nikolija, Gasttozz… ULAZ je novi festival popularne muzike i okupiće najzvučnija imena! (FOTO)

Muzika
0
Photo: Promo

Najveći festival popularne muzike u regionu održaće se prvi put na otvorenom prostoru Beogradskog sajma, od 11. do 13. jula, i okupiće najpoznatija imena regionalne muzičke scene.

——————– Sponsored ——————–

Posetioci će imati prilike da uživaju u trodnevnom muzičko-scenskom spektaklu, na tri tematske bine u šest festivalskih zona i u preko 40 koncerata, a festival će, kako najavljuju organizatori, biti organizovan po najvišim svetskim produkcijskim standardima.

Pažljivo odabran muzički program, zanimljiv koncept koji spaja tradicionalno i moderno, kao i činjenica da veliki deo publike dugo iščekuje festival koji će im pružiti priliku da na jednom mestu, u pravoj festivalskoj atmosferi uživaju u koncertima omiljenih izvođača popularne muzike, poziconiraće "Ulaz" već u prvoj godini kao novu zvezdu festivalskog neba Srbije!

Photo: Promo

Photo: Promo

Prvog dana festivala, u četvrtak, 11. jula, nastupiće Petar Grašo, Tropico bend, Zvonko Bogdan, Andreana Čekić, Vesna Zmijanac, Stevan Anđelković, Teodora, Rasta, MC Yankoo, Gastozz, Hazze i Cvija.

Photo: Promo

Photo: Promo

U petak, drugog festivalskog dana imaćemo prilike da slušamo Željka Joksimovića, Magla bend, Acu Pejovića, Dejan Petrović Big Band, Tempera bend, Harisa Džinovića, Dragog Domića, Nikoliju, Surreal, Fox, Sha i Milija.

Photo: Promo

Photo: Promo

 

Poslednjieg dana festivala, uživaćete u nastupima Saše Matića, Ane Bekute, Amadeus benda, Adila, Milice Todorović, Dragana Kojića Kebe, THCF-a, Corone i Rimskog, Senide, Connect-a, Marlon Brutal-a, DJ Preme i Mike Ride-a.

Photo: Promo

Photo: Promo

Šta ako vam kažemo da je ovo samo zagrevanje i da će biti još zvučnih imena koja garantuju nezaboravan provod?! “Ulaz” će sačuvati po neku tajnu i u sledećim najavama otkrivati nova imena regionalne muzičke scene koja će zavladati otvorenim prostorom Beogradskog sajma i prirediti publici tri spektakularne festivalske noći.

Photo: Promo

Photo: Promo

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika