Pretraži

,,SVAKI SPOT JE ZA SEBE I SVAKI IMA POSEBNU ENERGIJU“: Grupa THCF otkrila detalje sa snimanja i o albumu

Muzika
0
Photo: IDJTV

– Ne možemo više da sedimo i nećemo više da sedimo. Uzeli smo da radimo, snimamo spot, tako da se iskreno nadam da se sve vraća. Sve je neizvesno, mi imamo spremne projekte. Treba da se realizuju i Bože zdravlja da krene sve, da nema više zatezanja – rekao je Stefan za IDJTV.

Snimanje spota za pesmu "Panda", koja je izašla 6. novembra na IDJVideos.tv Youtube kanalu, im je pomoglo da se malo rasterete od svakodnevice i da se ponovo nakon nekoliko meseci pauze posvete stvaranju muzike.

– Kada radiš, onda si u jednom elementu i troši se energija na razne stvari. Ovde smo bili puni energije, tako da je tih 12, 13 sati prvi put makar meni u životu bilo da nije pala atmosfera, da se niko nije umorio do kraja snimanja spota što je super. Samim tim nije bilo kadrova za bacanje. Svi su bili željni toga, tako da jedva čekam novi projekat – dodao je reper.Popularni rep dvojac učestvovao je u radu na samom scenariju.

– Uvek se trudimo da ekipe sa kojima sarađujemo na spotovima budu nekako nove. Svako donese neku novu energiju i ideju. Počeli smo i mi u poslednje vreme malo da se mešamo njima u posao, da konkretnije tražimo šta bismo to voleli i kako to voleli da izgleda. Dosta i novac diktira sve to. Sve filmove koje mi kao umetnici zamišljamo ponekad su previše skupi, tako da povučemo ručnu i napravimo određene kompromise. Svaki spot je za sebe i svaki ima neku svoju energiju – objasnio je Bore i dotakao se ekranizacije za numeru "Panda":

– Ovaj spot "Panda" je singl i deo je jednog mini projekta, pošto će odmah posle "Pande" izaći spot sa mladim umetnikom Vasom. To je ta neka nova generacija. U pitanju je njegova pesma na kojoj smo mi gosti. On je bio spreman da investira u svoj projekat.

Muzička grupa THCF je najavila još jedan singl, kojim će najaviti album.

– Ti spotovi će izaći negde oko Nove godine kada planiramo da izbacimo i album. Mi nismo sedeli, kukali i čekali. Imali smo vremena za studio na pretek, snimili smo album koji ima skoro 13, 14 pesama – izjavio je Bore.

– Možda će tu da se doda još nekoliko pesama, stižu bitovi – zaključio je Stefan za IDJTV.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika