Pretraži

SPREMAM TRI DUETA: Teodora Džehverović ekskluzivno za IDJ otkrila buduće planove kada je muzika u pitanju

Muzika
0
Photo: Instagram/teodoradzehverovic

Teodora je sa svojim izabranikom Ninom Čelebićem letovala u Egiptu, gde je napunila baterije za nove, buduće projekte, a odmah nakon egzotične destinacije se vratila u studio i posvetila novim projektima, koji će uskoro da ugledaju svetlost dana. 



Nedavno je miljenica publike izbacila stori koji je mnoge zaintrigirao, s obzirom na to da se na njemu vidi kako je u studiju sa svojim kolegom MC Stojanom, pa se mnogo spekulisalo da rade i duet, a evo šta Teodora ima da kaže na ovo.

  • Tačno je da sam sve češće u studiju, jer imamo četiri projekta koja treba da izbacimo do kraja godine. Sigurno će biti ludilo. Od četiri pesme biće tri dueta, u pitanju je jedan ženski duet i dva muška.

S obzirom na to da će sve četiri numere ugledati svetlost dana do kraja godine, ona ne isključuje mogućnost da se solo pesma nađe u etru već u septembru.

  • Pitanje je vremena samo. Oktobar, novembar, ja očekujem da će da se desi. Možda čak i do kraja septembra se desi ta solo pesma. Imamo projekte, ali je samo pitanje kako ćemo koji da raspodelimo. Od petka sam na sastancima i jako se radujem što ćemo izbaciti četiri brutalna projekta – rekla je Teodora.

Džehverovićeva važi za pevačicu koja u svakom projektu da neku novu dimenziju sebe i koja se trudi da joj spotovi, kao i same pesme budu što različitiji, a ne krije da će se to desiti i ovaj put. 

  • Ja se trudim da u svakom projektu dam neku novu Teodoru, to će se sigurno desiti i u ovim novim projektima. Bilo da je u pitanju pesma ili moj izgled u spotu, tako da se zaista uvek trudim kada je to u pitanju. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika