Pretraži

SPOTIFY DOSTUPAN NA BALKANU: Evo šta sve sadrži i kako se koristi

Muzika
0
Photo: pixabay.com

Pomoću Spotify aplikacija lako je pronaći pravu muziku u svakom trenutku, na telefonu, računaru, tabletu ali i mnogim drugim uređajima. Od sada prava muzika vam je na dohvat ruke, jer na aplikaciji postoje milioni numera pa sami odaberite šta želite da slušate ili jednostavno dopustite da vas Spotify iznenadi.

Što se tiče Spotify aplikacije na kompjuteru podeljena je na tri vertikalne sekcije. Na levoj strani imamo brzi pristup kategorijama Home, Browse i Radio, a ispod njih pregled “naše” fonoteke i playliste. U najvećem, središnjem delu prikazuju se sadržaji onoga što smo odabrali levo, a na desnoj strani je kategorija sa listom prijatelja. 



Kada je u pitanju mobilna aplikacija, dostupna je u nešto većoj izvedbi, kako bismo se lakše snalazili na manjim ekranima. Tako u kategoriji Home imamo pregled poslednjih puštanih numera. Kategorija Search sadrži pretraživač svega što Spotify nudi ( kucanjem ili glasovnom naredbom). 

Spotifyeva aplikacija nudi takozvani Car View, posebni način rada gde su sve tipke velike, a navigacija po vrlo pojednostavljena, s ciljem smanjenja distrakcija prilikom korištenja za vreme vožnje automobilom. Car View može se aktivirati ručno, ali i automatski, nakon što aplikacija prepozna da je telefon uspostavio konekciju s Bluetooth u automobilu.

Aplikacija je dostupna na Google Play Store i na App Store. Korišćenje mesec dana je blesplatno, cena Premium opcije je 5,99 €. Premium nalog omogućava slušanje muzike bez reklama, offline i on-demand.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika