Pretraži

SPOJILI SMO NESPOJIVO: DJ Shone o albumu koji je publika toliko iščekivala

Muzika
0
Photo: Instagram/ dj_shone

Nenad je napravio veliki bum kada se pojavio na našoj muzičkoj sceni. Ređao je hit za hitom, a onda je odjednom nestao. Sada je ekskluzivno za naš portal rešio da nam otkrije zašto ga nije bilo i kako je rešio da se vrati. 

  • Skapirao sam da treba da odradim par nekih solo stvari, pa sam zatim nakon nekog perioda shvatio da treba da se vratim onome što sam radio pre deset godina. Tako sam sada odradio ovaj album gde sam samo producent, ne pojavljujem se vokalno. Ovo je nešto slično onome što sam radio na početku, samo u novom aranžmanu


DJ Shone ne krije da se muzika od početka njegove karijere promenila, kao i to da je ovaj spoj sa reperom u najmanju ruku "čudan", ali ističe da je zaista zadovoljan rezultatima.

  • Bilo je drugačije vreme, drugačije generacije, drugačiji fazon. Sad je nešto drugo moderno, tako da samo pratim trendove. Čudna je ovo kombinacija sa Foxom, više sam se prilagodio njegovom fazonu, a opet sam ostao dosledan sebi, sa klubskim fazonom. Zaista smo spojili nespojivo. 

  • Prvo smo krenuli da radimo ,,Adrenalin", i to samo tu pesmu, uopšte nismo razmišljali o projektu. Međutim, krenula je korona, pa smo imali više vremena i onda smo u međuvremenu odlučili da uradimo još tri pesme, tako smo i došli na ideju da izbacimo mini-album – ističe Nenad, a zatim i otkriva koji je njegov favorit sa trake.

  • Moj lični favorit , za koji mislim da će se najviše dopasti i publici je svakako numera sa Vladom Matovićem ,,Adrenalin". Mislim da je to jedna od najkomercijalnijih pesama na albumu, pored ,,Mambe". Ostale dve su komercijalni rep, ali mislim da su za šire mase upravo ove dve koje sam izdvojio. 

Postao je pravi trend da albumi nose naziv na engleskom jeziku, a Šone nam otkriva zašto su se i on i Fox odlučili na ovakav korak.

  • Fox je više insistirao da se tako zove album, ta reč se pominje u dve pesme, tako da smo skapirali da je najbolje da se album zove Big Drip, a bilo šta što bismo stavili za naziv albuma umesto ovog ne bi imalo tu težinu. Ovako je ljudima čudno. Čak i u prevodu niko ne zna šta znači Big Drip, tako da je svakako zanimljivo. Video sam čak i po ovim tizerima i najavama na društvenim mrežama što smo pustili, da je ljudima to zanimljivo. 

S obzirom na to da je sa Vladom imao saradnju i ranije, otkrio nam je kako je bilo ponovo sarađivati sa miljenikom publike.

  • Mi smo čak na dve pesme sarađivali. Na pesmi ,,Beograd" dok su još postojali Elitni Odredi i sa njim samostalno u pesmi ,,Pakao i raj". Privatno se jako dobro družimo i slažemo, to drugarstvo traje već skoro punih deset godina, tako da se jako dobro kapiramo i privatno i poslovno. Međutim, Vlada je u nekom svom fazonu i njega je baš teško naterati da se bavi muzikom, što se da primetiti iz te njegove pauze koja je trajala godinama. On je tu, ali se ne pojavljuje konstantno, ni u medijima, ni u spotovima a ni muzici, već izbaci nešto s vremena na vreme, kada ima nešto zanimljivo. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika