Pretraži

ŠOK: NLO proleteo iznad Editine glave ?! (VIDEO)

Muzika
0
Photo: Instagram/editaaradinovic

Kako smo ranije pisali, Edita je glas ukrstila sa Eminom Jahović, koja sprema svoj novi album u IDJVideos produkciji i numera je jedna od osam dueta koji će se naći na pomenutom albumu. 



Pevačice su podigle veliku medijsku pompu, jer definitivno  niko nije očekivao da ovaj dvojac ukrsti svoje glasove. Spot za pomenutu numeru je sniman dva dana, na nekoliko lokacija, a iz kadra koji je ugledao svetlost dana vidi se da je spot rađen po principu energije osamdesetih.

U kadru spota koji je izašao u etar je Edita, dok se iza nje u pozadini vidi da prolazi NLO. U pitanju je naravno šala, jer je kadar korišćen samo za potrebe spota.

Podsećamo, od poslednjeg albuma pevačice je prošlo dve godine, a ona je sada, pored muzike odlučila da lansira i svoj kozmetički brend pod nazivom Yaemina beauty, koji je prošle nedelje ugledao svetlost dana.

Pored Edite, sa njom će glasove ukrstiti i Teodora Džehverović, Angelina, Lena Kovačević, Henny, Corona i Jelena Rozga. 

Takođe, i Edita je skoro proslavila još jedan uspeh, nakon što se pesma ,,Ljubi me tu" koju je napisala za koleginicu i drugaricu Marinu Visković visoko kotirala na muzičkim digitalnim platformama i broji nekoliko stotina hiljada pregleda. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ekskluzivno otkrivamo kadar iz spota @yaemina i @editaaradinovic ✨ Kako vam se čini?🤩

Објава коју дели IDJTV (@idjtv.official) дана 12. Окт 2020. у 2:58 PDT

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika