Pretraži

SELENA GOMEZ, MADONA, BRITNI: Ovo su najgori muzički nastupi svih vremena (VIDEO)

Muzika
0
Photo: Instagram/selenagomez

Poznate ličnosti su uvek pod budnim okom javnosti pa ne čudi da se svaki njihov blam nađe u centru pažnje. Jasno je da se i najvećim zvezdama ponekad dogode pehovi, a ovo su dokazi za to.

——————– Sponsored ——————–


Donosimo vam 7 najgorih nastupa uživo:

Maraja Keri

Maraja je, usred porodične drame u kojoj se nalazila, ipak odlučila da peva na dočeku 2017. godine. Međutim, to nije pošlo kao planirano, te je pevačica 5 minuta pokušavala da se sastavi sa pesmom i uđe u ritam, jer je imala problema sa matricom. Ona je kasnije za sve optužila produkciju, uz izgovor da se ništa nije čulo, ali su joj fanovi postavili pitanje kako su plesači čuli muziku, a ona ne.


Britni Spirs

Britni je već godina poznata po tome da peva na plejbek, ali je 2007. godine, takođe usred životne drame, zaboravila da uopšte otvara usta pa se samo šetala po sceni dok je matrica išla. Nakon ovog nastupa, rešila je da napravi pauzu.


Ferdži

Za svaku pevačicu je velika čast kada je pozovu da otpeva himnu na najvećoj NBA utakmici u sezoni, pa je tako ovu priliku dobila i Ferdži 2018. godine. Ona je pokušala da pesmi da svoj pečat, ali joj očigledno nije pošlo za rukom budući da igrači nisu mogli da dođu sebi od smeha kada je zapevala, a publika je jedva čekala kraj.


Madona

Vest da će Madona pevati na finalnoj večeri Evrovizije je odjeknula svetom budući da je za ovaj nastuup tražila vrtoglavu cifru od organizatora. Međutim, ovaj nastup je razočarao pevačicine fanove širom sveta budući da pevanje nikako nije bilo dobro za šta su je kritikovali brojni svetski mediji.


Adel

U jeku slave Adel je pozvana da peva na prestižnoj dodeli Gremija, međutim, ovaj nastup je pošao po zlu. Stalak za mikrofon je pao na žice klavire, ali Adel je nastavila svoju izvedbu koja više nije zvučala ni slično. Nakon ovoga, pevačica je rekla da će od sada uvek prekidati nastup ukoliko nešto krene naopako što smo imali prilike da vidimo kada je pesmom odala počast Džordžu Majklu.


Selena Gomez

Selena je takođe poznata kao neko ko voli plejbek, te je internet prepun njenih fejlova. Jedan od njenih najgorih nastupa nesumnjivo je bio 2013. godine kada je potpuno zaboravila da prati matricu, pa se iznervirala zbog toga i čak opsovala nekoliko puta.


Lana del Rej

Izvođenje uživo u emisiji "Saturday Night Live" Lanu je gotovo koštalo karijere budući da je internet danima bio preplavljen katastrofalnim pevanjem sve zbog neobičnih zvukova koji nikako nisu zvučali kao oni snimljeni u studiju.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika