Pretraži

,,SAMO BOGATO“: Još jedan hit na IDJVideos Youtube kanalu

Muzika
0
Screenshot: Youtube/ IDJVideos.TV

Nas je zanimalo kako je došlo do saradnje ove dve pevačice, ali i kako su se uklopile njihove energije i muzički stil, a evo šta nam je njihov menadžer Rajko rekao.

– Njih dve su pre ovog projekta za vreme karantina prošle godine odradile jedan mashup, koji je odlično prošao, ali smo ga na žalost morali povući zbog nemogućnosti dogovora oko autorskih prava, i tu se videlo da im se energije odlično poklapaju, a pošto je bilo dosta upita vezano za taj mashap od strane publike, odlučili smo da im se odužimo sa ovim novim projektom – bio je iskren Rajko i dodao da su pribliznih godina, a isto tako imaju slican ukus kad su muzički stilovi u pitanju, tako da tu nije bio apsulutno nikakav problem.

Pesma ima pravi letnji vajb, a iz njihovog tima kažu da ih posebno raduje što je publika to prepoznala. 

– Pesma je odradjena sa dosta pozitivne energije i pravo je letnje osvezenje, a vidimo i da publika to prepoznaje, sto nas naravno posebno raduje i pruza nam veliko zadovoljstvoi satisfakciju za ulozeni trud. 

Pesma je ušla u trending za veoma kratko vreme, a broji više od trista hiljada pregleda, pa nas je zanimalo koliko su im bitne brojke na platformama. 

– Mislim da je sve bitno za uspeh nekog projekta ali su po meni najbitniji pozitivni komentari kojima ljudi daju podršku ovom projektu, kako na Youtube-u, tako i na društvenim mrežama i  mislim da smo odradili jako dobar projekat, a to publika itekako prepoznaje. 

Numeru možete poslušati u nastavku ili na našem IDJVideos.TV Youtube kanalu.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika