Pretraži

„Rizikovaću, poslaću joj poruku…“: Vojaž za IDJTV otkrio kako je došlo do saradnje sa Cecom, pa priznao kakva je bila njena prva reakcija

Muzika
0
Foto: IDJVIDEOS

Popularni reper Vojaž danas je objavio svoj prvi album koji nosi naziv „Guns n roses“ koji je za nepuna 24 sata osvojio region, dok je tokom samo prvih 60 minuta od objavljivanja oborio prvi rekord od 100 hiljada preslušavanja na Spotifaju.

Vojaž nije krio da je na ovom albumu vredno i predano radio pune tri godine, a sada je za IDJTV kamere progovorio o svim detaljima, otkrivajući između ostalog i zašto mu je bilo potrebno toliko vremena da završi ovaj projekat.

Foto: IDJTV
  • Ono što je mene jako stopiralo u jednom momentu i nisam znao kako da se pronađem u svemu tome što sam u glavi sebe učaurio u to zvanje repera. Ja smatram za sebe da je moj muzički stil mnogo versatilan i mnogo žanrova mogu da radim i uopšte ne želim sebe da ubacujem u bilo kakvo opredeljenje šta sam ja. Ja sam po svom mišljenju muzičar koji radi muziku na osnovu onoga kako se oseća u tom momentu i to će se upravo videti kroz album. Ima bukvalno svega, „od Nirvane do Silvane“. Stvarno je jedan veliki eksperiment iza mene, mnogo vremena, truda i finansija sam uložio u sve ovo i nadam se da će ljudi to da prepoznaju i da će kao do sada da budu fenomenalne reakcije – rekao je Vojaž za IDJHot.

Njegov novi album sadrži 13 pesama, od kojih su tri duetske numere, a veliku pažnju privukao je duet sa Svetlanom Cecom Ražnatović.

Foto: IDJVIDEOS

Vojaž je sada za naše kamere ispričao sve detalje njihove saradnje, priznavši kako je došlo do kolaboracije.

Desila se ta noć da sam u studiju, zajedno sa svojim timom napravio jednu pesmu koja nam je najviše „zvučala“ na Cecu. Bio sam u fazonu „šta ću, rizikovaću, poslaću joj poruku, pitaću je da li je zainteresovana da joj pošaljem pesmu“ i ona je odmah, jako entuzijastično prihvatila to da čuje i dopalo joj se i od tada je sve teklo previše lako, kao da nije istinito – ispričao je Vojaž za IDJTV.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Muzika