Pretraži

RASKID KAO MUZIČKA INSPIRACIJA: Trevis Skot objavio novu pesmu i otkrio kakve probleme je imao u vezi sa Kajli Džener (VIDEO)

Muzika
0
Screenshot: Youtube/Travis Scott

Nakon što je u svetskim medijima odjeknula vest da su reper Trevis Skot i najmlađa milijarderka na svetu Kajli Džener raskinuli, njihovi fanovi su spekulisali zbog čega je došlo do kraha veze.

——————– Sponsored ——————–


Pojedini misle da je njihov raskid samo marketiniški trik pomoću kojeg žele da promovišu Trevisovu novu muziku.

Reper je objavio novu pesmu "Highest in the Room" u kojoj govori o problemima kroz koje su on i Kajli prošli tokom dve godine veze. 

– I got room in my fumes (Yeah). She fill my mind up with ideas – glase reči Trevisove nove pesme.

Prema saradnicima iz Genius-a, ove dve rečenice se možda odnose na Kajlinu liniju kozmetike, kao i na njen status milijardera. Sve to je podstaklo Trevisa da postane odlučniji kada su u pitanju novac i poslovni poduhvati. Nakon što su Trevis i Kejli počeli da izlaze zajedno, reper je osnovao svoju izdavačku kuću "Cactus Jack Records" i liniju odeće "Astroworld". Kajli mu je bila najveća inspiracija.

Trevis je u februaru ove godine otkazao nastup u Njujorku i tražio drugi datum u martu, jer se navodno nije osećao dobro.



"TMZ" je kasnije objavio da je Trevis odložio svoj koncert, jer ga je Kajli optuživala da je vara, zbog čega je želeo da te noći ostane kod kuće i reši situaciju.

Sledećeg meseca, izvor za magazin "People" je objasnio da su Trevisove turneje za Kajli veoma teške i da često izazivaju razdor između njih.

– Provode vrlo malo vremena zajedno – rekao je izvor i dodao:

– Kada je on tu, sve je u redu sa njima. Kada putuje, Kajli mu ne veruje.

Poslušajte Trevisovu pesmu koju je posvetio Kajli Džener:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika