Pretraži

RAIN ON ME: Lejdi Gaga i Ariana Grande podelile sa publikom svoje borbe i životne teškoće u novoj pesmi (VIDEO)

Muzika
0
Photo: Instagram/ladygaga/arianagrande

U jednom intervjuu, Lejdi Gaga je otvoreno govorila o saradnji sa Arianom Grande, i otkrila da su se "odmah povezale."

Gaga je rekla da je plesala ispred Ariane, dok je ona pevala svoj deo.

– Učinila sam to i Ariana je pevala, a onda je počela da radi drugačije stvari sa svojim glasom – rekla je pop pevačica. Takođe je pričala o povezivanju sa Arianom na emotivnom nivou prilikom stvaranja pesme.

– Biti u mogućnosti da budeš s njom, zadržiš je i budeš poput: "Sve što osećaš da te veže, bilo koju pop-kulturnu konstrukciju za koju osećaš da moraš da proživiš, molila bih da zaboraviš na to i budeš ono što jesi". Ta žena je nesumnjivo prošla kroz neke zaista teške životne testove. I njena sposobnost da nastavi dalje. Kad je ušla u studio, još uvek sam plakala, a ona nije. I rekla je: "Bićeš dobro. Pozovi me, evo mog broja." I bila je tako uporna. Pokušavala je iznova i iznova da se sprijatelji sa mnom. I previše me je bilo sramota da se družim s njom, jer nisam želela da svu tu negativnost emitujem na nešto lekovito i tako lepo. I na kraju me pozvala. Bila je u fazonu: „Sakrila si se.“ A ja sam rekla: „Krijem se. Totalno se skrivam."

Lejdi Gaga je najavila svoj šesti studijski album "Chromatica" 2. marta posle objavljivanja singla "Stupid Love". Gosti u numeri su Elton Džon, Grande i BlackPink.

Prvobitno je album trebalo da izađe 10. aprila, ali je odložen za 29. maj zbog pandemije Covida-19.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika