Pretraži

PRINCEZA NA BELOM: Konačno objavljen spot za prvi singl sa Reljinog novog albuma „Made in Balkan“ (VIDEO)

Muzika
0
Photo: Luka Trajković

Relja Popović je danas izbacio prvi singl sa novog albuma "Made in Balkan", pesmu "Princeza na belom" koja će, sudeći po dosadašnjem iskustvu, sigurno postati veliki hit.

——————– Sponsored ——————–


"Princeza na belom" je prva od pet pesama sa novog albuma na kom će se naći i dugo očekivani duet sa Nikolijom.

Ceo album "Made in Balkan“ je na društvenim mrežama izazvao je veliku pažnju, te svi fanovi već sa nestrpljenjem očekuju njegov izlazak.

Inspiraciju za nove pesme pronalazi u svojim emocijama ili u fenomenima vremena u kom živi, u čemu se sigurno krije tajna njegovog uspeha.

– Ja sam svedok današnjeg vremena i obično pevam o tome. Ako neka moja pesma nema ništa sa lično mojim emocijama, onda otpevam nešto što se tiče onoga što se trenutno dešava svuda oko nas.

Screenshot: Instagram/reljarelja

Screenshot: Instagram/reljarelja


Veliki hit "Mi amor" je izašao pre pola godine, a od tada Relja nije objavljivao ništa novo. Zanimljivo je da je do sada objavljivao samo singlove, koji se svaki za sebe, postigao veliki uspeh, ali do sada nikada nije objavio svoj album.

On nam je otkrio zbog čega se upravo sada odlučio na ovaj veliki korak:

– Nakon velikog uspeha koji je postigla pesma "Mi Amor" shvatio sam da je vreme za album. Ja sam album počeo da radim još prošle godine u januaru, ali sam na kratko odustao da bih kasnije prelomio i shvatio da je već vreme. Da želim i da znam kako treba da izgleda i zvuči moj album. Relja će biti jedan od izvođača na IDJTV bini na festivalu "Ulaz" gde će posle mnogo vremena nastupati pred beogradskom publikom. Na nastupu 12. jula publika će imati priliku da premijerno čuje ceo novi album, a Relja ne krije svoja osećanja pred nastup u njegovom rodnom Beogradu.– Poslednji put sam u Beogradu nastupao 2008, 2009. godine sa Vladom i Cvijom, bili smo klinci. Tako da je baš velika odgovornost sada uoči nastupa na IDJTV bini. 

Nadamo se da će beogradska scena doživeti renesansu s novim Reljinim albumom i da će se u naš glavni grad i ubuduće slivati najbolje od svega što je "Made in Balkan".

Spot možete da pogledate na IDJVideos.TV Youtube kanalu, a u komentarima nam napišite kako vam se dopada!

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika