Pretraži

PRESTIGLA MAJKLA DŽEKSONA: Tejlor Svift osvojila 29. muzičku nagradu u karijeri (VIDEO)

Muzika
0
Screenshot: Youtube/ABC

Tejlor Svift (29) je na sinoćnoj dodeli nagrada "American Music Awards 2019" osvojila čak 6 nagrada i pritom je proglašena za umetnicu godine i umetnicu decenije.

——————– Sponsored ——————–


Pop zvezda nakon svečane ceremonije ima ukupno 29 nagrada, rekli su organizatori. Pevačica je na taj način nadmašila kralja popa Majka Džekosona, koji je tokom svoje karijere prikupio 24.

Umetnik decenije proglašen je pre svečane ceremonije u nedelju uveče. Svift je osvojila najveću nagradu večeri, umetnik godine, a konkurencija su joj bili Drejk, Ariana Grande, Helsi i Post Malone.

Kada joj je uručeno priznanje, pevačica je bila veoma emotivna.

– Ova je godina za mene bila puna emocija. Bilo je dosta dobro, ali i dosta komplikovano – rekla je Tejlor.

Svi su očekivali da pevačica progovori o svađi s voditeljem Skuterom Braunom i njegovom bivšom diskografskom kućom "Big Machine Records" oko prava na njenih prvih šest albuma, koje je snimila dok je imala ugovor sa njima.



Postojala je mogućnost da Tejlor Svift zabrane izvođenje numera sa albuma.

Svift je prošle sedmice javno optužila Brauna da joj je na dodeli nagrada zabranio da peva pesme sa poslednjeg albuma i pozvala svoje fanove na Instagramu da Braunu pokažu "kako se osećaju zbog toga".

Njihova svađa kulminirala je prošle nedelje, kada je njegova porodica navodno primila "brojne pretnje smrću" zbog čega "želi da nađe rešenje".

Svift se nije osvrnula na svoj spor s Braunom u nedelju uveče, ali je rekla da je „ova industrija zaista čudna“ pre nego što se zahvalila svojim fanovima.

Tejlor je nastupila u beloj jakni na kojoj su bili naslovi njenih ranijih albuma, uključujući "Speak Now", "Red" i "Fearless". Na klaviru su takođe bili ispisani naslovi ovih albuma, što su neki fanovi protumačili kao kodiranu poruku o svađi sa Braunom.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika