Pretraži

„PAZITE ŠTA ŽELITE, MOŽDA VAM SE POVINUJEM“: Bijonse najavila dokumentarac o svom životu, a evo šta je pripremila za milione svojih obožavalaca

Muzika
0
Bijonse novac, laži
Foto: Youtube printscreen/Beyonce


Nedelja veče izgleda kao savršen dan za odmor, ali u slučaju Bijonse radi se non stop, pa je tako baš u nedelju veče najavila na svom Instagram profilu film o Renaissance World turneji. 

Trejler je prvi put ugledao svetlost dana na poslednjoj turneji u Kansasu, a film bi trebalo da se pojavi u bioskopima od 1. decembra.

Koliko je ova turneja dobro prošla govore video snimci koji su doslovno preplavili društvene mreže i oduševili njene fanove.

– Radi se o njenoj nameri, napornom radu, uključenosti u svaki aspekt produkcije, njenom kreativnom umu i svrsi da stvori zaostavštinu i savlada zanat. Njena turneja stvorila je utočište za slobodu i zajedničku radost za više od 2,7 miliona obožavalaca – deo je scenarija, a Bijonse je ovim povodom uputila kratku poruku:

– Pazite šta želite, možda vam se povinujem.

Printscreen:youtube/beyonce

Printscreen:youtube/beyonce

 

Jedan momenat na njenoj turneji je svima bio definitivno highlight večeri, a to je pojavljivanje njene ćerke Blu Ajvi.

Blu Ajvi ju je pratila na dosta nastupa, ali ona nije bila tu mami samo kao podrška već je imala i ulogu na svakom nastupu.

Blu je bila plesačica i stajala je u prvim redovima sa ostalim plesačima.

Printscreen:youtube/beyonce

Printscreen:youtube/beyonce

 

Verujemo da je mama Bijonse bila preponosna, jer su je nakon svake koreografije pozdravljali sa ovacijama i gromoglasnim aplauzom.

– Ovo nije prvi put da Bijonse objavljuje dokumentarni film o svojim turnejama. Jedan od prethodnih bio je i na Netflixu pod nazivom “Homecoming“, a u njemu su bili prikazani detalji sa nastupa na čuvenoj Coachelli.

Printscreen:youtube/beyonce

Printscreen:youtube/beyonce

 

Koliko Bijonse obara rekorde pokazuje činjenica da je do sada od turneje zarađeno preko 460 miliona dolara i tako postala pevačica sa najvećom zaradom svih vremena.

Vest o filmu je stigla odmah nakon najave Tejlor Svift da će i ona izbaciti dokumentarni film o turneji Eras koji će takođe biti emitovan u bioskopima širom sveta.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika