Pretraži

,,OVO JE PRVA OD DESET DUETSKIH PESAMA“: Dado Polumenta o novoj numeri „Kameleon“

Muzika
0
Photo: Privatna Arhiva

Naime, Dado je za vikend snimao spot za prvu od deset duetskih pesama sa MC Yankom, a za naš portal otkrio je o kakvoj pesmi je reč.

Radi se o duetskoj pesmi "Kameleon" u saradnji sa MC Yankom. Ovo će biti prva od deset duetskih pesama sa njim, i ova pesma nosi veoma jaku poruku o današnjem vremenu i ljudima. Spot prezentuje onu lepšu stranu životu i slobodni odabir svakog od nas koji žele da idu pravim putem. Na snimanju spota bila je jedna zaista odabrana ekipa ljudi, ali i lokacija – započeo je pevač.



Ono što je otkrio i što mu je pre svega i jako bitno, jeste da je njegova sestra učestvovala u pisanju teksta upravo za tu numeru.

Pesma je izuzetno moderna, sa brutalnim tekstom, koji potpisuju moja sestra Alisa Polumenta-Brulić i Lejla Mocević, strasni mladi tandem – dodao je on.

Takođe, podelio je sa nama i jednu zanimljivost sa snimanja spota.

Zanimljivo je da je na snimanju spota tri puta padala kiša i isto toliko grejalo Sunce, tako da i pored vremenskih nepogoda i svih teškoća, snimili smo nešto jako kvalitetno i jedva čekamo da vam predstavimo – a onda je otkrio i kada bi pesma trebala da ugleda svetlost dana.

Pesma bi trebalo da izađe za jedno dve, tri nedelje, koliko je i potrebno da se izmontira spot. A do tada slušamo i gledamo "Gdje su sada svi" – završio je on.

Njegovu poslednju pesmu "Gdje su sada svi" možete poslušati u videu ispod teksta.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika