Pretraži

Ovo do sada nikome nije pošlo za rukom: Rijana 8 godina nije izdala nijedan album, a samo ove godine prodala ih je MILION!

Muzika
0

Globalna pop ikona Rijana postala je jedini umetnik koji je prodao više od milion albuma u SAD-u 2024. godine, a da nije izdao novi album u 2020-im godinama, objavio je muzički nalog za praćenje podataka Chart Data na mreži X u sredu, što Rijanu nije ni malo ostavilo ravnodušnom.

Poznata pevačica, iako je muziku stavila po strani, i dalje je jedna od najslušanijih umetnica. Iako joj muzika do sada nije bila prioritet ona se posvetila drugim stvarima, odnosno svom brendu sa prepoznatljivim imenom “Fenty“, ali i majčinstvu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Reagujući na impresivne statistike, Rijana je pokazala svoj prepoznatljiv smisao za humor, ona je postavila GIF na kojem se smireno smeška i povlači svoj rep, nakon čega sledi veliki osmeh, skroz u njenom stilu!

Slična objava se našla i na njenom Instagram profilu, dok je na X-u privukla mnogo veću pažnju.

Njen poslednji studijski album Anti izašao je 2016. godine. Od tada je izdala nekoliko singlova, uključujući za Oskara nominovanu pesmu Lift Me Up iz saundtreka filma Black Panther: Wakanda Forever.

Rijana trenutno radi na svom dugo očekivanom devetom studijskom albumu, R9.

Ona je tokom lansiranja svoje Fenty Hair linije ove nedelje uputila šaljivu referencu na svoj predstojeći album R9.

„Muzika je za mene novo otkriće, ponovo otkrivam stvari. Radila sam na albumu toliko dugo da sam sve te stvari jednostavno stavila na stranu. A sada sam spremna da se vratim u studio. Sada sam spremna, tako da ću početi“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Prisetimo se, pevačica se pre nekoliko dana našla u centru pažnje zbog odevne kombinacije koju je ponela, a koja je vrlo razbesnela njene fanove.

Naime, Rijana je nosila Haljinu sa natpisom “Im retired“ (U penziji sam), što su fanovi protumačili kao da više nikada neće objavljivati novu muziku, ali je Riri to ubrzo demantovala.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Muzika