Pretraži

OSTVAREN SAN IZ DETINJSTVA: In Vivo i grupa Đogani ukrstili glasove

Muzika
0
Screenshot: IDJVideos.TV

Novi duet koji pretenduje da postane pravi hit je izašao danas iz IDJVideos produkcije, pod nazivom ,,Lili" , a Neven Živančević nam je otkrio nešto više o samoj pesmi. 

Numera već sada broji skoro 60 K pregleda na Youtube-u, a komentari su i više nego pozitivni. 

– Odlično. In Vivo ume da napravi dobru stvar, a Vesna se sjajno uklopila i iznela svoj deo. Čak mi ni Đole u ona dva kratka segmenta nije višak, ide mi uz celu priču – bio je jedan od komentara fanova ispod spota na našem Youtube kanalu. 



Neven ne sumnja da će publika odlično prihvatiti ovu numeru, a otkrio nam je i zašto su se on i Igor Maljukanović odlučili da pozovu baš Vesnu i Đoleta da im gostuju na pesmi.

– Kada smo bili klinci, Igor i ja smo sa društvom pevali u glas Đoganijeve pesme na ekskurzijama. Da nam je neko tada rekao i vi ćete postati pevači i snimiti sa njima duet, ne bismo mu poverovali. Bilo je pitanje vremena kada ćemo napraviti pravu pesmu za to. 

Ono što mu je posebno bili zanimljivo sa snimanja spota jeste sama lokacija i kadrovi iz zabavnog parka. 

– Poslednja lokacija na kojoj smo snimali je najveći zabavni park na zatvorenom, koji smo imali samo za nas, sa neograničenim kreditom za sve vožnje. 

Takođe, Živančević nam je otkrio i koliko im je bitan trendinng, kao i generalno pregledi na ovoj video platformi. 

– Trending jeste merilo trenutne zainteresovanosti publike, ali bitnije je nam je da se pesma uvuče pod kožu i da traje. Napravili smo puno hitova koji se vrte preko deset godina u klubovima, a to je tako jer nismo striktno pratili trend u datom trenutku – rekao je Neven. 

Njihovu novu numeru ,,Lili" možete poslušati u nastavku: 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika