Pretraži

ODUŠEVILA FANOVE: Tejlor Svift najavila novi album za večeras

Muzika
0
Screenshot: Youtube/Taylor Swift

"Većina stvari koje sam planirala ovog leta nije se dogodila, ali postoji nešto što nisam planirala da se dogodi i dešava se. A ta stvar je moj 8. studijski album ,,Folklor" ", napisala je Tejlor.



  • Večeras u ponoć izdaću ceo svoj novi album pesama u koje sam ubacila sve svoje hirove, snove, strahove i razmišljanja.

 Svift je rekla da je ovu muziku napisala i snimila „u izolaciji“, ali da je ipak sarađivala sa nekim njenim „muzičkim junacima“, uključujući Aron Desnera, Bon Ajvera i Džek Antonofa.

  • Pre ove godine verovatno bih razmišljala da pustim ovu muziku u "savršeno" vreme, ali vremena u kojima živimo stalno me podsećaju da ništa nije zagarantovano. Moje osećaj mi govori da ako napravite nešto što volite, jednostavno biste to trebali izneti u svet. To je strana neizvesnosti sa kojom mogu da se borim. Volim vas tako mnogo."

 Svift je rekla svojim fanovima da će "Folklor" imati 16 pesama u standardnom izdanju.

Takođe, jer je ovo njen osmi studijski album, ona je napravila 8 luksuznih CD izdanja i 8 deluks izdanja koja su dostupna nedelju dana. Popularna pevačica tom prilikom rekla: „Svako luksuzno izdanje ima jedinstvene korice, fotografije i umetnička dela. Dostupno isključivo na tailorsvift.com.“

Među pesmama na njenoj listi numera nalaze se naslovi "The 1" i "Mi Tears Ricochet", kao i "August" i "Peace". Svift će večeras pustiti i muzički video za svoju pesmu "Cardigan", koji je napisala i režirala.

  • Milion hvala mom sjajnom timu za ovaj vrhunski video – napisala je Tejlor  uz fotografiju kadra svog novog spota.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika