Pretraži

ODMALENA SAM ZNALA SVOJ PUT: Ksenija i Knez otvoreno o saradnji, Evroviziji i budućim projektima

Muzika
0
knez, ksenija knežević ona voli
Photo: Instagram/kneznenad

Situacija sa korona virusom omela je omiljene devojke u Srbiji da nas predstave na najprestižnijem evropskom muzičkom takmičenju, barem onako kako smo svi priželjkivali, ali spekulacije o tome ko bi mogao da nas predstavlja sledeće godine u Roterdamu sve više idu Uragankama u korist. Imali smo priliku da porazgovaramo sa poznatijim delom muzičke porodice Knežević, koji su nam ovom prilikom otvorili dušu. 

  • Mnogo nam je virus osujetio planove. Jedva smo se navikle na taj brzinski tempo, bukvalno nismo stale što se tiče Beovizije, pa zatim i pripreme oko Evrovizije koja se na kraju nije ni održala, barem ne na način koji smo navikli, nastupi, putovanja probe i onda odjednom ništa, sve je stalo na mesec i po dana. Ali sada se sve vraća u normalu. Još uvek se ne zna da li ćemo mi da predstavljamo Srbiju sledeće godine, odluka nije na nama, ali sve ukazuje na to da smo mi predstavnici i sledeće godine – poručuje Ksenija. 


Ukoliko se to desi, plavokosa Uraganka kaže da će to sigurno biti neka brža pesma

  • Ne ide da nas tri izađemo sada na scenu i da se njišemo uz neku baladu (smeh). Potičem iz muzičke porodice, i tata i deda su mi se bavili muzikom, ovo je muzička porodica i ja sam odmalena znala svoj put, tata me je usmeravao i ceo život mi je bio idol i biću srećna ako budem imala pola njegove karijere – kaže Ksenija i poručuje da duet sa ocem uopšte nije isključen u budućnosti.

Knez ne krije koliko je ponosan na svoju ćerku, za koju ima samo reči hvale. 

  • Vrlo je odgovorna i savesna osoba i jako zrela u svakom smislu. Čak nije bilo potrebe ni da budem strog otac…Trudio sam se da ih izvedem na pravi put i pošto sam dosta toga prošao u životu,  trudio sam se da prenesem na njih, da ne prave iste greške koje sam ja pravio. 

Najiskrenije emocije i ponos koji oseća prema svojoj ćerki se mogao i videti uoči finala Beovizije kada se i saznalo da baš grupa Hurricane treba da putuje u Roterdam. 

 

  • Ja sam baš za to finalno veče morao da putujem za Pariz. Hteo sam živ da se pojedem što nisam bio tamo sa njima. Bilo mi je jako krivo, pa smo prenos gledali preko TV-a i u momentu kada su one proglašene za pobednice…ma to je bio jedan neverovatan skok i krik, mislim da je to tamo čuo celi kvart. Bio sam oduševljen i ponosan – priseća se Knez.

Takođe, on ne krije svoju tugu što je muzičko takmičenje bilo otkazano. 

  • Znam kakav bi ih provod tamo čekao, ali i prvenstveno jedan ozbiljan rad i nadam se da će otići sledeće godine. Zaslužile su to svojim radom i angažovanjem – kaže Knez. 

Nenad je ekskluzivo za IDJTV otkrio da se vratio svojoj prvoj ljubavi, di-džejingu.

-Već neko vreme to radim. U mladosti sam tako počeo i radio sam sa pločama i gramofonima. Voleo bih to da vratim, ali to je poprilično težak proces prvenstveno jer treba sve te gramofone nositi, a isto tako i ploče. Uglavnom puštam fank, soul i disko, to je neka muzika osamdesetih, čak i sedamdesetih, to je ona prava esencija muzike koja je bila tih godina – priseća se Knez. 

A da Knez dobro obavlja posao DJ-a potvrđuje nam i Ksenija koja kaže kako mnogo više voli tatine žurke od svojih nastupa.

  • Imam dosta prijatelja DJ-eva koji puštaju ovu popularnu, modernu muziku, meni je to postalo dosadno, nekako mi je to ispiranje mozga – zaključuje Knez.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika