Pretraži

ODLUČIO SAM DA VRATIM PRAVOG SEBE PUBLICI: Sha ekskluzivno za IDJTV o novom izbačenom albumu

Muzika
0
Photo: IDJVideos

Nenad Aleksić poznatiji kao Sha, jedan je od omiljenih repera današnjice, a ekskluzivno za IDJTV govorio je o najnovijem projektu, tačnije albumu koji je uradio u IDJVideos produkciji, kao i zašto mu je trebalo punih deset godina da ga izbaci.  – Nisam se usudio. Prosto nije bilo aktuelno. Uvek su se izbacivali singlovi, a moram da budem iskren i da kažem da sam malo i lutao. Gledao sam da se dodvorim publici, a sada sam odlučio da vratim onog pravog Sha, pa sam odlučio da ga prezentujem kroz album. Zato sve odjednom izlazi, a ako Bog da – i da zagrmi. Ali videćemo, zavisi kako će publika sve to da prihvati, videćemo da li vole tog starog Sha ili novog. 

Ovom prilikom Nenad nam je otkrio i po čemu se ovaj album razlikuje od predhodnih.

–  Album uopšte nije komercijala. Ovaj put sam odlučio da uradim ono što volim i ne znam šta će da im se dopadne. Nema životnih priča kao što ih je bilo na prošlim albumima, ima hud priča, ali ne u meri kao nekada.  Sve je hip-hop i trep. Svi mogu da se pronađu koji žive život koji opisujem u pesmama, devedeset posto mlađih ljudi. 

Ono što ovaj album razlikuje od ostalih je svakako i naziv ,,Timeless" na engleskom jeziku.

  • Dugo sam razmišljao o tome. Da sam stavio na srpskom, to što hoću da kažem ne bi zvučalo tako jako kao što zvuči "Timeless". To ima jačinu, dok za razliku od našeg termina "Bezvremeni" nije baš zvučno. 

Sha posebno izdvaja jednu numeru kao ličnog favorita, za koju kaže da je autobiografska, ali ipak veruje da će najbolje da prođe duet koji je odradio sa Kijom.

  • Meni omiljena pesma je 720. To je hud priča i to sam zapravo ja. Ali mislim da će najbolje da prođe duet sa Kijom. Kija ima armiju fanova, kada se udruže sa mojim fanovima to će biti super, tako da verujem da će ta pesma da prođe najbolje.

Ono što povezuje svih šest numera na albumu jeste život na Balkanu i životi mladih ljudi, kaže Sha:

  • Priča mladih ljudi je neka nit koja povezuje sve pesme. Odrastanje u Srbiji i generalno Balkanu. Jer svi mi Balkanci imamo isti fazon i isto živimo, volimo iste priče i to je sve zapravo kao jedan narod. 

Kao i mnoge njegove kolege, trenutno je bez nastupa usled pošasti koja nas je zadesila, a nama je otkrio i šta mu to najviše nedostaje pored nastupa i publike.

  • Slagao bih kada bih rekao da imam gomilu nekih planova koji treba da se dese. Čekam da se završi ova agonija sa korona virusom, čekam da se otvore granice i da počnemo da živimo kao ranije, a da li će do toga doći ubrzo ili ne, videćemo. Voleo bih da se što pre to reši, pa da mogu malo i da putujem, jer toga sam se baš uželeo – završava reper.

Tagovi

SHA

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika