Pretraži

NOVI POČETAK: Knez predstavio novu numeru ,,Zarobljeni“ (VIDEO)

Muzika
0
Photo: IDJTV

– To je pesma koja govori o odnosu muškarca i žene i o nedostatku komunikacije. Nekada se prosto zarobimo u svojim rečima. Pesma je jako dobra, potpuno jedna nova energija, koja podseća melodijski i tekstualno na moje stare pesme, ali upakovane u jedno potpuno novo, moderno ruho – započeo je pevač. 



Pevač nam je otkrio i da li se  on nekada našao "zarobljen" kao što peva njegova pesma. 

– Što se tiče zarobljenosti u rečima, to nije samo ako ne možemo da se izrazimo dobro, nego nekada prosto nemamo snagu. Nekada smo zarobljeni samo reći ,,izvini" ili smo zarobljeni da kažemo ,,volim te". Upravo su to neke stvari koje nam otežavaju život, a treba reći. Ja mislim da je komunikacija sve rešava. Bilo kakav problem u vezi, jedna zdrava komunikacija to rešava. Pesma je vrlo romantična, on se njoj obraća na taj način da su i dalje nesigurni u svoju ljubav, tj traže je. 

Nenad nam je otkrio i da li ga je ćerka Ksenija savetovala kada je ova pesma u pitanju, pa otkrio da i njegova mlađa ćerka planira da se upusti u muzičke vode. 

– Dopala im se na prvu loptu, ne samo Kseniji, nego i kompletnom Hurricane-u. Moja mlađa ćerka se takođe sprema da uplovi u muzičke vode, oduševljena je, kao i mnoge moje kolege. Zaista ništa nisam objavljivao, ovo je novi početak. Pesma je vrlo autentična. Veoma je bitno da vam ljudi veruju dok pevate. 

Za kraj razgovora sa IDJTV-om, Knežević nam je otkrio i svoje buduće planove. 

Ja sam tokom perioda korone bio jako vredan. Nekoga je odradilo na depresiju, a ja sam baš bio vredan i sada imam spremno nekih 15/16 pesama i biću mnogo ažurniji nego ranije, jer sam sada imao vremena da sve te svoje ideje uobličim kako i napravim. Već sledeća pesma je ,,pričaj sa mnom". Opet je pesma tematska, nije klasična balada, ima tu neku dinamiku u sebi, ali je izuzetno emotivna – izjavio je Knez. 

Numeru možete poslušati u nastavku ili na našem IDJVideos.TV kanalu. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika