Pretraži

Nikolija objavila novi spot za pesmu „Nije lako biti ja“ u saradnji sa Foxom! A tek kad vidite ko je radio trrraku… (VIDEO)

Muzika
0
Screenshot: YouTube/IDJVideos

Ovo će definitivno biti njena godina! Nikolija je rešila da osvoji sve top-liste ali i tron na  Youtube-u, svojim novim albumom koji izlazi 24. aprila  u izdanju IDJTunes-a.

——————– Sponsored ——————–


Nakon singla “Yin Yang”, Nikolija je publiku počastila  drugim singlom sa istoimenog albuma, koji će objaviti krajem meseca. 

“Nije lako biti ja” naziv je pesme koja opisuje Nikolijim lajfstajl. Od posvećene supruge i make, preko kućnih poslova, pa sve do modne ikone i zvezde! Nikolija je u novom spotu prošla kroz sve ove faze. 

Nova pesma  za koju spot potpisuje IDJVideos, je kolaboracija sa reperom Fox-om koju je njena publika željno isčekivala. U spotu se pojavljuje i Coby koji je autor pesme. 


 

Nije lako biti inovativan u ovom poslu, ja sam  već počela da idem i pričam saradnicima "ovo sam imala u ovom spotu, ovo u ovoj pesmi". Imaću ozbiljan problem za par godina da ne ponavljam samu sebe – izjavila je Nikolija za IDJTV.

Kada je novi album u pitanju pevačica je odlučila da se oko novih pesama vodi isključivo samo svojim instinktom.

Kad god sam slušala druge to se nije pokazalo dobro. Ovog puta sam odlučila da ne pravim kompromise, da ne podilazim publici kao većina ljudi na estradi. Novi album sam radila baš onako kako ja želim, slušala sam sebe i znam da neće biti greške – Kaže Nikolija.

Osim ove zanimljive saradnje s poznatim reperom, prvi put možemo videti i omot albuma "Yin & Yang".

Photo: IDJTunes

Photo: IDJTunes


Tekst pesme “Nije lako biti ja” potpisuje reper, Fox, koji nije krio oduševljenje zbog saradnje sa Nikolijom.

– Pre nekoliko godina sam je pominjao u pesmi “Indigo deca” njoj se to bas dopalo I bas mi je puno srce što sada saradjujemo – izjavio je Fox nedavno za IDJTV.

Jedna od svakako najzahtevnijih scena a ujedno i najzabavnijih bila je scena sa bebom.

Spot i pesmu koji su objavljeni u izdanju IDJTunesa možete pogledati ovde:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika