Pretraži

Nikolija i Relja, Corona i Rimski, THCF, Teodora, Rasta… Goreće IDJTV bina na ULAZ festivalu! (FOTO)

Muzika
0
Photo: IDJTV

U nesvakidašnjoj atmosferi jednog od najpoznatijih beogradskih klubova, najavljen je prvi premium festival popularne domaće muzike – ULAZ koji će ovog leta u Beogradu okupiti najveće zvezde BalkanaNovi trodnevni muzički festival održava se od 11. do 13. jula na platou ispred Beogradskog sajma, gde će posetioci po prvi put moći da na jednom mestu uživaju u više od 45 koncerata na tri tematske bine.

——————– Sponsored ——————–

Na bini Koreni publika ća imati priliku da uživa u izvornoj, narodnoj muzici i uživo čuje legendarne izvođače poput Ane Bekute, Harisa Džinovića, Vesne Zmijanac, Milice Todorović, Zvonka Bogdana, kao i mnogih drugih. Sa druge strane bina Ulaz biće posvećena najvećim zvezdama popularne muzike, a na njoj će pored mnogih nastupiti Željko Joksimović, Tropiko bend, Aco Pejović, Saša Matić, Petar Grašo. Zvezde balkanske trep i pop muzike nastupaće na impozantnoj IDJTV bini, uz nastupe Stefana Đurića – Raste, Nikolije Jovanović, THCF, Teodore Džehverović, Corone i Rimskog, a sinoć je ekskluzivno potvrđen i nastup Relje Popovića.

Međutim, to nisu svi izvođači koji će nastupiti na IDJTV bini! Spremamo vam još mnoga iznenađenja, a šta vas sve čeka na najvrelijem festivalu popularne muzike, saznaćete na portalu idjtv.com.

Photo: IDJTV

Photo: IDJTV

„Jedinstveni koncept festivala ULAZ na jednom mestu okuplja najbolje izvođače balkanske muzičke scene uz vrhunsku produkciju i dodatne premium sadržaje. Po prvi put, specijalno dizajniran i opremljen plato Beogradskog sajma postaće najveća diskoteka pod otvorenim nebom, a posetioci će moći da uživaju i u specijalno opremljenoj – luksuznoj VIP zoni, sa koje se pruža pogled kako na Beograd, tako i ceo festivalski prostor“, istakla je Marina Kotevski, glavni PR festivala.

Photo: IDJTV

Photo: IDJTV

Jedan od učesnika festivala i osnivač producentske kuće IDJ, Đorđe Trbović, naglasio je da se na festivalu pored domaće, očekuje publika iz celog regiona – Slovenije, Hrvatske, BiH, Makedonije i Bugarske, koja će u Beograd doći kako bi prisustvovala spektaklu godine i na naš način uživala u svetskom provodu uz izvođače koje nema priliku da čuje uživo, pogotovo zajedno na jednom mestu. „Posebno iznenađene pripremamo na IDJTV bini koja će uz svetsku produkciju sadržati do sad neviđene performanse velikih zvezda balkanske trep i pop muzike poput Raste, Nikolije, THCF“, dodao je Trbović.

Photo: IDJTV

Photo: IDJTV

Za produkciju ove ekskluzivne manifestacije zadužena je i kompanija „Sky Music“, čija vrhunska audio i vizuelna oprema, kao i dugogodišnje iskustvo u organizaciji sličnih događaja, opravdavaju sva očekivanja da će ULAZ parirati najpoznatijim internacionalnim festivalima i koncertima.

Dame i gospodo, dobrodošli u ULAZ!

Photo: IDJTV

Photo: IDJTV

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika