Pretraži

Naša pevačica je rizikovala život da bi snimila spot na ovom opasnom mestu! (VIDEO)

Muzika
0
Photo:YouTube/IDJVideos.tv

Atraktivna pevačica, Katarina Didanović, rešila je da nas obraduje sjajnim novim spotom za pesmu "Zabluda"!
 

——————– Sponsored ——————–

 

Naša atraktivna pevačica, Katarina Didanović, snimila je jako interesantan spot za svoju novu numeru pod nazivom "Zabluda".

Spot je snimljen na egzotičnim lokacijama u Turskoj, koje podsećaju na predele iz naučnofantastičnih filmova, a na istoj lokaciji spot je snimao i svetski poznati DJ Mahmut Orhan.

Ipak, ono što je najinteresantnije je to što je Katarina, zajedno sa ekipom, rizikovala život da snimi ove scene, jer se ovi divni predeli nalaze u ratnoj zoni.



– Pažljivo smo izabrali mesta koja su trebala da dočaraju sve emocije koje pesma nosi. Vredno smo radili i nije nas sputala čak ni činjenica da smo se nalazili u ratnoj zoni, jer je Sirija udaljena svega dvadesetak kilometara od mesta gde smo snimali – rekla je Katarina za IDJTV.

Muziku za predivnu baladu radio je poznati kompozitor, Saša Milošević Mare, a cela ekipa je uložila mnogo truda u ekranizaciju pesme.

– Nadam se da će publika prepoznati sav trud koji smo uložili u ekranizaciju ove pesme. U pitanju je, inače, jedna prelepa balada koju je radio Šaša Milošević Mare – poručila je lepa pevačica.

Pogledajte njen novi spot!

https://youtube.com/watch?v=1_1Js682VDc%3Frel%3D0%26showinfo%3D0

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika