Pretraži

Najveći letnji hitovi 2024: Ove pesme su obeležile sezonu za nama i ne prestaju da osvajaju trending liste

Muzika
0
Foto:Printscreen/Youtube:madeinblkn/generacijazed/idjvideos.tv

Nikada nismo mogli leto da zamislimo bez muzike i plaže, a naši izvođači su se ove godine potrudili da svojoj publici pripreme najbolje moguće melodije uz koje će se zabavljati.

U toku 2024. godine imali smo priliku da čujemo čak nekoliko novih albuma iz IDJ kuće, a neke pesme sa tih albuma su sudeći po brojkama postale vaše omiljene.

U nastavku teksta možete videti pesme koje su obeležile leto 2024. godine, a ukoliko ih niste poslušali ni sada nije kasno, jer imaćemo još vrelih dana i dobrih žurki.

Voyage ft. Ceca – Muškarčina

Mladi reper je svojim novim albumom i te kako iznenadio sve, a neke pesme su postale pravi hitovi. Upravo je jedna od njih “Muškarčina“, a pored nje na spisku je i “Januar i jun“, kao i “Rizik“, ali i mnoge druge.

Jovana Pajić – Ludilo moje

Povratak Jovane Pajić na muzičku scenu je nešto što nam je svima trebalo. Pesmom “Ludilo moje“ opčinila je publiku, a čak i trending u kom je već dva meseca i znamo da će biti još dugo.

Nucci – Bebo 4

Poznata “parola“ Bebo dobila je ovog leta nastavak pod rednim brojem četiri, a da publika obožava ovu pravu letnju pesmu pokazuje to da broji čak 10 miliona i da se nalazi na osmom mestu u trendingu, iako je izašla pre dva meseca.

Desingerica – Rendalicca

Za Desingericu nema zime, jer svaka pesma koju on izbaci automatski postaje hit, što je bio slučaj sa pesmom “Ccapela“, ali i “Rendalicca“.
Ostaje nam da vidimo šta nam je pripremio za jesen, ali i zimu.

Relja ft. Aurah – Slavija

Relja je svoju publiku obradovao EP-jem “Stroberi“, a na njemu se našlo čak šest pesama. Iako su sve pesme vrlo slušane, jedna se izdvojila, a to je “Slavija“ koja je saradnja sa mladom muzičarkom Aurom.

Valentina x Lores – Tambure

Učesnice prve i druge sezone IDJShowa ukrstile su glasove i pripremile nam “Tambure“. Valentina i Lores su svojom izvedbom “Tako mi imena“ sebi zadale veliki zadatak, a to je da naprave muzičku saradnju koja neće razočarati fanove i očigledno je da su uspele u tome.

Nikolija ft. Inas – Viski

Albumom “Lavina“ pokazala je da se svakom žanru snalazi, a neke pesme su se pak izdvojile. Jedna od njih je “Viski“ sa Inasom, a pored nje tu je i “Testo“, kao i “Lavina“, “Milo moje“ sa THCF-om i mnoge druge.

Džordži ft. Ivan Kurtić – Vidim samo nju

Da prijateljstvo sa PZE može da se pretvori u saradnju pokazala su ova dva muzičara. Oni su ukrstili glasove, iako su potpuno drugim žanrovima, ali uspeli su da ostanu dosledni i daje od svega po malo publici.

Indođija – Troši pare

Mlada reperka se ove godine oprobala u malo komercijalnijem zvuku i to se publici i te kako dopalo, zbog čega pesma za sada broji 11 miliona pregleda. Da li će u budućnosti kombinovati rep i komercijalniji zvuk ostaje nam da vidimo.

Ostale IDJ Hitove možete slušati na našem IDJVideos jutjub kanalu, kao i na našoj IDJ televiziji, a ako volite striming platforme, onda je IDJ Spotify plejlista za vas!

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika