Pretraži

NAJVEĆE ZVEZDE NA JEDNOM MESTU: Surreal i Fox održaće zajednički koncert, ali tu su i specijalni gosti

Muzika
0
Photo: IDJTV

Surreal i Fox će atmosferu dovesti do usijanja, ali tu su i specijalni gosti: Vlada Matović, Ognjen, Dana, Zoi, Diadora i Aurora, DJ Shone, Dj xoxoRade, Ennzyi DJ Smang.Surreal sa svojim novim albumom"Svi u kući", od samog izlaska istog, krajem prošlog meseca, ne silazi sa trendinga kako na Deezer-u, tako i na YouTube-u. Na ovom albumu, na deset novih numera, u izdanju samog autora gostovali su: Ognjen, Dana, Bojana Vunturišević, TbraLoco, Elon, Zli Toni, Kreso Bengalka, Steva Mahadeva. 

Neposredno pre izlaska Surreal-ovog novog albuma, Fox je u istom danu objavio četiri spota na IDJVideos platformi, sa EP-ja "Big Drip". U ovom projektu su učestvovali Vlada Matović i DJ Shone, dok je upravo ovaj EP, predstavljen kroz četiri spota, za samo dva meseca premašio gledanost veću od 10 miliona na YouTube-u i oko 1,5 milion na strimovima. Spotovi za pesme "Adrenalin", "Mamba", "Rane" i "Svaka čast" pokazuju da Fox koketira i sa komercijalnijim zvukom.

Sa preko 50 zajedničkih nastupa i hitovima poput numera "Ja sam u gasu" i "Samo flex", uigrani tandem Surreal i Fox najavljuju da će svoje fanove i publiku koja bude prisustvovala koncertu dovesti do vrhunca.

Ograničen broj ulaznica je u prodaji po ceni od 1000 dinara, u Felix shopu, TržniCentar Sremska, I sprat, kao i u studiju Plug, Čumićeva 2, lokal 28.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika