Pretraži

„Najbržih 100 hiljada u regionu“: Vojaž novim albumom “Guns n Roses“ oborio rekord za 60 MINUTA!

Muzika
0
Foto:Printscreen/Instagram:voyage.mp3

Mladi reper Vojaž je zvanično objavio svoj prvi studijski album pod imenom “Guns n Roses“ koji je od ponoći dostupan na Spotifaju, dok će spotovi od 14h biti na IDJVideos.TV Jutjub kanalu. 

Vojaž je već duže vreme radio na svom novom albumu koji je njegova verna publika željno iščekivala da čuje, a sada se napokon njihova želja i ostvarila, jer je album sada dostupan!

Foto:Printscreen/Instagram:voyage.mp3

Mihajlo je oduvek privlačio pažnju zbog svoje autentične muzike, samouverenosti, ali i muzičkih saradnji sa umetnicima izvan naših granica, a nije tajna da se i na albumu sada našla pesma sa Snikom, inače grčkim reperom sa kojim Vojaž već ima saradnju pod imenom “Bounce“, a koja broji 16 miliona pregleda na Jutjubu.

Njegov novi album koji se zove “Guns n Roses“ broji čak 13 pesama, od kojih su 3 muzičke saradnje i to sa Cecom, Snikom i Markom Gačićem, dok su ostale solo.

Na ovom prvom albumu Vojaž je ispričao svoj životni put, odrastanje, opisao je ljude oko sebe, ali i međuljudske odnose, uz fantastično uklopljene melodije, ovaj mladi reper definitivno je uradio projekat koji će trajati.

@voyage.808 Tako rizicna, lose mislila da nisi / 14.6. #fyp #voyage #germany #goviral #rizik ♬ RIZIK – Voyage

Komentari fanova ne prestaju da se nižu, a kako sami ističu, ne mogu da dočekjau 14 časova kako bi pogledali prve kadrove spotova koje je Vojaž pripremio da bi imao celokupni paket kada je album u pitanju.

Ne smemo zaobići ni komentare koji su istinski pohvalili ovog mladog muzičara, jer je sa samo 22 godine uspeo da napravi karijeru kakvu ima sada, ali i da izbaci prvi album i to sa 13 pesama.

Da se potrudio kada je njegov prvi album u pitanju, pokazuje i činjenica da je za samo 62 minuta uspeo da prikupi 100 hiljada strimova na Spotifaju, što je pravi uspeh, ali i obaranje rekorda.

Foto:printscreen/Instagram:vogaye.mp3

“Najbržih 100 k strimova u regionu“, napisao je Vojaž.

Vojažev novi album možete slušati na Spotifaju, dok će spotovi biti dostupni od 14h na IDJVideos.TV jutjub kanalu!

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Muzika