Pretraži

MOJA DEVOJKA JE ZATRUDNELA SA DRUGAROM: Novi spot za pesmu Bit benda je prava španska serija (VIDEO)

Muzika
0
Photo: IDJTV

Nakon pesme "Ti si moja voda" popularni muzički sastav se vratio sa pravim letnjim hitom, koji je poseban po mnogo čemu.

– Što se tiče prethodne "Ti si moja voda" i ove pesme, nismo se trudili da pravimo nastavak. Jednostavno ovo je pesma za sebe i mi smo se predstavili još u jednom svetlu – rekao je basista Bit banda Žarko za IDJTV, pa objasnio koliko se numera razlikuje od drugih:

U spotu ne postoji plejbek, odnosno kadar pevača kako izvodi pesmu. Malo ko će da primeti jer smo se potrudili da ekranizacija bude zanimljiva i dinamična. Kada smo snimali, shvatili smo da nam ne treba plejbek i hteli smo u tom nekom svetlu da budemo drugačiji.



On je istakao da pesma nosi poruku.

– Možda će se neko pronaći kome je sve teško palo, da se ne predaje. Život se nastavlja. To je srednje-brza pesma, koja ima lep tekst. Ljubavna jedna priča. Čista emocija u pevanju i pisanju teksta.

Kada je reč o ekranizaciji, ona ga podseća na špansku seriju. 

– Jedan segment u spotu bih nazvao španskom serijom. To je ono kada je devojka zatrudnela sa mojim drugarom, koji je pevač. Po scenariju mu je sestra. Slika koja je u kadru je trebalo da mene i nju predstavi kao mlade. Pevač je moj drugar koji se krišom zaljubio u nju i tu im se omaklo. Nastao je problem. Na kraju spota ja njega davim jer sam čuo razgovor i saznao. Napao sam da ga ubijem. Na kraju ljubav pobeđuje. On ne zna šta će, a ona je ipak shvatila da ga voli i da će to da prebrode zajedno – objasnio je Žarko za IDJTV.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika