Pretraži

MISLIM DA NISAM MOGAO DA NAPRAVIM VEĆI HIT: Fox o svom novom albumu i saradnji sa DJ Shonetom i Vladom Matovićem

Muzika
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Album ,,Big Drip" je napolju, a ono što je mnoge iznenadilo jesu saradnici sa kojima je Fox napravio isti. S obzirom na to da ga publika najčešće povezuje sa Surreal-om, on nam je objasnio kako to da album nije napravio baš sa njim i zašto je izabrao baš Nenada i Vladu.

 – Pa radio sam ja i pre Surreal-a sa drugima. Bio sam na par ručkova sa Dj Shonetom i on je rekao ,,Treba da napraviš pomak u karijeri, dosta je bilo više underground-a i trepa, možeš i treba malo da se komercijalizuješ". Ja sam rekao da može, poslao mi je Instrumentale, rekao mi je da biram i svideli su mi se. Posle smo se našli i počeli smo da radimo, a posle je krenula magija. Nakon toga je u priču ušao i Vlada Matović, jer se on i Šone privatno druže. Klupko je krenulo da se odmotava, sve je išlo nekako spontano.



S obzirom na to da je poslušao Nenadov savet da krene komercijalnijim putem, Branko nam otkriva šta sve možemo da očekujemo od ovog albuma.

  • Nije samo komercijala. Ima tu i pravog rep zvuka. A i teško je definisati samu komercijalu, sve što prođe kroz narod je u neku ruku komercijala. Nije ovo ništa drastično suprotno od onoga što sam ja ranije radio. Jednostavno, Šone je vrhunski producent, može da napravi od latina do rock n rola bit. To je jednostavno spoj dva artista kada se napravi kompromis. Ja sam zadržao sebe, ali su drugačije podloge, pa smo dobili jedan paket koji zovemo Big Drip

Spekuliše se da će numera na kojoj gostuje Vlada biti najslušanija, a evo koja pesma je Brankov lični favorit.

  • Meni lično je omiljena ,,Svaka čast" koja je iz rep fazona, ali mislim da će ,,Adrenalin" sa Vladom Matovićem najbolje proći, zbog njegovog velikog povratka, ali i zbog mene i Šoneta. To je definitivno najkomercijalnija pesma koja pretenduje da bude i klubski hit, a može da se sluša i kada se opuštate i kada ste u društvu. Tako da definitivno kada je u pitanju "kladionica", broj jedan je svakako ,,Adrenalin", druga je ,,Svaka čast", e sada, ako ,,Mamba" i ,,Rane" iznenade, biće berićetno svima – dodaje Fox kroz smeh. 

Branku je ovo prvi put da sarađuje sa ikonom kao što je Vlada, a za njega ima samo reči hvale.

Vlada je gigant. On to svakim gestom pokazuje. Vidi se po njemu da je jedan od tvoraca klubskog zvuka u Srbiji. I defiinitivno može puno da se nauči od njega, što se tiče pevanja, pokreta, ali i pristupa. Mada moram da priznam da nije bilo lako u svakom momentu. Tu se DJ Shone pokazao i kao vrstan psiholog i sve nas je tu spojio kako bismo na kraju bili srećni s onim što smo uradili. Moram da istaknem da mi je zaista velika čast zbog ovoga što se desilo, mislim da nisam mogao da ostvarim veći hit u današnje vreme, tako da sam vrlo počastvovan što ću imati pesmu sa Šonetom i Vladom

Kako smo svi pogođeni pandemijom koja nas je zadesila, reper ne krije tugu što nije u mogućnosti da pesme promoviše na najbolji mogući način, po klubovima, ali se nada da će i ova situacija brzo da prođe i da ćemo se ubrzo vratiti normalnom životu.

  • Svakako bi bilo bolje da je jek sezone i da se nastupa, kako ovde tako i u inostranstvu, ali jednostavno ne možemo da se oslanjamo na te prognoze, da li je policijski čas, može li da se izlazi i da li su na snazi mere. Dajemo ovo našoj publici u etar, nadamo se da će ova krizna situacija što pre proći i da će se stvari što pre vratiti u normalu. Ne bi bilo loše da se za dve, tri nedelje otvore i klubovi, da pesme još više zažive, to bi baš bilo sjajno.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika