Pretraži

Kanje Vest objavio novi album: “Vultures 2“ je na svim muzičkim platformama, a fanovi iščekuju i TREĆI deo!

Muzika
0
Foto: Thecelebrityfinder/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kanje Vest, jedan od najuticajnijih umetnika savremenog hip-hopa, ponovo je zatekao obožavaoce i kritičare svojom najnovijom muzikom.

Njegov novi album, „Vultures 2“, koji je objavljen ovog vikenda, predstavlja nastavak njegovog prethodnog uspeha „Vultures“ i donosi značajne novine u njegovom umetničkom izrazu.

Album „Vultures 2“ dolazi kao iznenađenje nakon godinu dana spekulacija u muzičkoj industriji. Kanje, poznat po svojoj inovativnosti i nepredvidivosti, u ovom izdanju pokazuje da je uvek korak ispred i da stalno pomera granice muzike i umetnosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by YEEZY MAFIA (@yeezymafia)

Na albumu se nalaze i brojne saradnje sa vrhunskim umetnicima, čije prisustvo dodatno obogaćuje projekat. Sa gostujućim izvođačima iz različitih muzičkih pravaca, „Vultures 2“ pruža široku paletu zvukova i stilova, stvarajući tako dinamičnu i sveobuhvatnu muzikalnu avanturu.

Neki od kritičara primetili su da „Vultures 2“ donosi i izvesne uticaje iz Kanjeovih ranijih radova, ali sa savremenim pristupom koji odražava trenutne trendove u muzici. Ova kombinacija starog i novog omogućava albumu da zadovolji kako dugogodišnje obožavaoce, tako i mlađu publiku koja prati savremene muzičke tokove.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by YEEZY MAFIA (@yeezymafia)

Drugi deo albuma je bio dugoočekivan, ali nije se znao tačan datum izlaska, već je objavljen onda kada je to Kanje hteo, baš onako kako inače i radi.

Postoje brojne spekulacije da pored Vultures 1 i 2 postoji i treći deo, ali to ćemo saznati kroz neko vreme.

Fanovima svakako nije doovoljno ovo do sada od muzike što je pripremio već žele još, a na njemu je da li će to ispuniti svojim obožavaocima ili pak ne.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Muzika