Pretraži

JOŠ JEDAN SKANDAL NA BEOVIZIJI: Našu pevačicu optužuju da je ukrala pesmu iz ovog crtanog filma (VIDEO)

Muzika
0
Screenshot: Youtube/OrangeVideos

Uoči finala Beovizije, koje se održava u nedelju 1. marta, izbio je novi skandal kada su fanovi Evrovizije primetili da pesma "Tajna", koju izvodi pevačica Ana Milenković, sadrži melodiju iz jednog crtanog filma.

——————– Sponsored ——————–


Ljubitelji Eurosonga na društvenim mrežama bruje o tome kako Anina pesma podseća na muziku iz uvodne špice za crtani "X Men". Zbog toga je mnogi napadaju i negativno komentarišu.

Pevačica se u međuvremenu oglasila i prokomentarisala ovakve tvrdnje fanova.

– Poslušala sam i pročitala komentar fanova i jako mi je drago da se bave analizom pesme, jer to znači da im je pesma zapala za uho, što bi se narodski reklo. Postoji toliko muzike koja u nekim segmentima zaliče na neke druge pesme, složićete se. Opet, kažem, onaj ko je primetio tu sličnost mora da je veliki fan kako X Mena, tako i pesme "Tajna" – rekla je ona za "Mondo".



Ana Milenković je ranije bila deo grupe "Bjuti kvins", koja je nastupala sa Marijom Šerifović na Evroviziji 2007. godine, kada je pevačica pobedila.

Podsetimo, Beoviziju je nedavno potresao još jedan skandal. Autonomni ženski centar reagovao je zbog pesme "Svadba velika", koju izvode Bora Dugić i Balkubano, tako što je u svom saopštenju naveo da pesma poziva na nasilje nad ženama.

– Podsećamo da u Srbiji svake godine između 30 i 40 žena bude ubijeno u porodično-partnerskom nasilju i da se ova situacija neće promeniti dok svi akteri u društvu ne preuzmu odgovornost za sprečavanje nasilja prema ženama i njegove promocije – saopštio je Autonomni ženski centar.

U tekstu numere "Svadba velika" se govori o muškarcu koji želi da zaprosi svoju devojku, ali se plaši njenog odbijanja i zbog toga nosi bombu.

RTS je odmah preduzeo mere i saopštio da je tekst pesme izmenjen, kao i da će ostati u takmičenju.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika