Pretraži

,,JA SAM KLUPSKI ČOVEK, PA JE TAKVA I PESMA“: Tozla predstavio fanovima novi hit „Mocart“ (VIDEO)

Muzika
0
Screenshot: Youtube/IDJVideos.TV

Tozla se odlučio za trep-house zvuk, kao i za nešto brži ritam, što je idealno za klubove.

– Pomešao sam trep i house muziku, pošto ja volim house, a trep je sad aktuelan. Više je za klubove, nego da se sluša kod kuće, što je meni uvek ideja jer ja volim klupsku muziku i onda gledam da čak i kada pravim baladu da to bude balada koja je primenjiva između ostalog i u klubu. Pošto sam ja klupski čovek, onda mora da bude i klupska pesma – rekao je on za IDJTV.

Reper je istakao da je pesma "Mocart" drugačija od svih njegovih prethodnih.

– Ja uvek stavim neku moju notu koja prolazi kroz sve moje pesme čisto da bi bilo prepoznatljivo, ali gledam da svaka bude na svoj način drugačija -dodao je on.



Kada je reč o spotu za koji se pobrinula IDJVideos produkcija, Tozla je otkrio zanimljive pojedinosti sa snimanja.

– Spot je radio Marko, čovek kome beskrajno verujem i onom što on radi. Mislim da je fenomenalno uradio spot. Snimali smo u Špicerovom dvorcu u Vojvodini, baš je zanimljivo mesto. Čekali smo pet, šest dana da se razvedri, jer su bile kiše. Trebao nam je neki lep dan. Konačno kada smo ga dočekali, prvog minuta je krenuo najgori pljusak tog meseca. Srećom, sve smo završili, a možda je ispalo i bolje jer smo radili pod nekom vrstom pritiska – ispričao je reper za IDJTV.

On se takođe osvrnuo na masku po kojoj je prepozntljiv u javnosti, ali je više ne forsira kao ranije. 

– Ja u svakom spotu imam deo bez maske. Hteo sam da mi ona bude zaštitni znak i brend. U poslednje vreme je sve više i više skidam, jer sam sa tim Tozla projektom krenuo kao neku probu. Pošto su nastupi krenuli, hteo sam da skinem masku jer mi je lepše kada imam konekciju sa publikom, pa zato to potenciram malo više u spotovima – priznao je.

Nova pesma "Mocart" izaći će u sklopu albuma pod nazivom "Zlato" na kojem ima ukupno osam pesama.

– Ja imam gotov album. Ovo je prva pesma sa albuma, izbacivaćemo ih kao singlove na nekih mesec, dva. U svakom spotu ćemo da najavimo sledeću pesmu. Neke spotove već imamo spremne, neke ćemo da snimimo u hodu kada bude došlo vreme za njih. Za svaku pesmu će biti spot. Sledeća će izaći krajem decembra, početkom januara i sve će izaći na IDJVideos-u – rekao je reper za IDJTV.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika