Pretraži

IZDOMINIRALA UPRKOS BOJKOTU: Ova slavna reperka je svrgnula Arianu Grande sa trona

Muzika
0
Screenshot: Youtube/Ariana Grande

Hit numera koju je Cardi B prezentovala publici sa svojom koleginicom Megan Stalion nalazi se već drugu nedelju za redom na vrhu Bilbordove Hot 100 liste.

Reperka je ovim oborila rekord koji je prošle godine u februaru postavila Ariana Grande, singlom Seven rings, koji je tada proveo dve nedelje za redom na vrhu ove liste.



Ova pesma poznatih reperki je zabranjena na radio stanicama zbog eksplicitnog teksta, a njih dve na uspehu mogu da zahvale fandomu, koji pesmu neprestano sluša i kupuje.

Pesma je već drugu nedelju najprodavanija u SAD-u, sa 36 hiljada digitalnih kopija, a u drugoj nedelji preslušaja je više od 72,2 miliona puta.

Uprkos tome što javnost uživa u pesmi, američke radio stanice odbijaju da numeru stave u program, pa je tako pesma debitovala tek na 47. mestu liste radijskih pesama, liste koja broji najslušanije pesme na radijima širom Amerike. 

Srećom, internet je tu da spasi stvar – kada je debitovala prošle nedelje, pesma je preslušana 93 miliona puta, čime je oborila rekord za najstrimovaniju pesmu ikada u prvoj nedelji.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika