Pretraži

Ivana Boom Nikolić i Emel Franca ukrstili glasove: Duetska pesma “Vir“ je na svim platformama, a komentari ne prestaju da se nižu!

Muzika
0
Foto:Youtube:Ivana Boom Nikolic

Učesnik prve sezone IDJShowa Emel Franca predstavio je svoju novu pesmu na kojoj je ukrstio glasove sa nekadašnjom članicom grupe Hurricane – Ivanom Boom Nikolić.

Pre samo tri meseca Emel je svojoj publici predstavio svoju novu pesmu pod imenom “Sevdah“ u sklopu IDJFresh projekta, te je tom prilikom najavio saradnju sa jednom poznatom pevačicom, ali nije želeo da otkriva.

Sada nam je jasno da je u pitanju bila Ivana Boom Nikolić sa kojom je pripremio savršenu pesmu za letnje dane koju prati spot iste estetike.

Iako su spot i pesma izašli nedavno komentari na njihov račun ne prestaju da se nižu i svi imaju samo pozitivne komentare za ovaj fantastičan duo.

“Ivana je preprelepaaa, a Emel prelepo peva ima prelepu boju glasa svaka čast za oboje“, “Ono kad jednom pesmom pojedeš nečijih šest“, “Fenomenalna pesma“, samo su neki od komentara koji se mogu naći ispod njihove nove pesme.

Pesmu “Vir“ možete slušati na jutjubu, ali i na svim ostalim striming platformama:

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Muzika