Pretraži

ISPROZIVALA LEONARDA DIKAPRIJA: Svi pričaju o novoj pesmi Tejlor Svift (VIDEO)

Muzika
0
TEJLOR SVIFT
Photo: Instagram/taylorswift

Poznato je da Tejlor Svift voli da posvećuje svoje pesme bivšim ljubavima ili ljudima sa kojima je u ratu i tako dobija dodatnu medijsku pažnju.

——————– Sponsored ——————–


Pevačica je nedavno objavila novi album "Lover", a za pesmu "The Man" njini fanovi tvrde da je posvećena svađi sa Leonardom Dikaprijom.

– Kako je hvaliti se pićem i novcem? Da se ja hvalim time, bila bih zla – izgovara Tejlor u pesmi.



Ova svađa je započela kada je Leonardo, navodno, nekoliko puta komentarisao pevačicu u uskim holivudskim krugovima navodeći da je ohola za novcem i slavom.

– Kada sam bila mala nisam uviđala dvostruke standarde u industriji. Sada shvatam da je to bilo zbog toga što sam bila klinka i svima je bilo simpatično što zarađujem i pevam svoje pesme. Kada sam počela da izgledam kao žena i da rasprodajem stadione širom sveta, to im je postalo grozno. Tada su za mene rekli da sam ohola za novcem i slavom i najbrutalnije me vređali – nedavno je izjavila Tejlor.


Sa druge strane, mnogi tvrde da ne shvataju zašto se Tejlor uvek lepi za bogate i uspešne muškarce koje pokušava da zavede ili iskoristi za ličnu promociju.

– Cela priča da je Leonardo vređao je budalaština, ona je karijeru izgradila glumeći žrtvu … ponovo to radi – piše u jednom od komentara ispod pesme.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika