Pretraži

INTERNET SENZACIJA: Korejanci oduvali kako su prepevali Marijinu ,,Molitvu“, oglasila se i pevačica (FOTO)

Muzika
0
Screenshot: Youtube

Momci sa izuzetnim pevačkim sposobnostima otpevali su u pomenutom takmičenju baš "Molitvu" i oduševili Srbiju, ali i Šerifovićevu, kako pevanjem, tako i izgovorom našeg jezika. 

Naime, oni su se ovom pesmom predstavili u korejskom muzičkom šou-programu "Fantomski pevač" (Phantom Singer), koji se emitovao od 2016. do 2020. godine. U pitanju je bilo muzičko takmičenje, sastavljeno od četiri runde, gde je svaki pevač pevao solo, duet, tercet i na kraju se pojavljuju tri kvarteta i tada se bira pobednik emisije.

Momci sa izuzetnim pevačkim sposobnostima otpevali su u pomenutom takmičenju baš "Molitvu" i oduševili Srbiju, kako pevanjem, tako i izgovorom našeg jezika, što je Azijatima veoma teško jer naši jezici nemaju nikakvih sličnosti.

Marija se, čim je odgledala njihov nastup, oglasila i izrazila svoje oduševljenje njihovom izvedbom.

Kako je naglasila u objavi, zbog izvođačkih prava nije bila u mogućnosti da objavi snimak njihovog nastupa na svom Instagramu, ali je zato napisala predivnu poruku upućenu talentovanim Korejcima.

Drage kolege, čestitam vam iz dubine srca. Ovo je najbolja verzija "Molitve" koju sam ikad čula. Želim vam sve najbolje u budućoj karijeri i takmičenju. I vidimo se uskoro – napisala je Marija.

Osim toga, Šerifovićeva je pevačima uputila i privatne poruke u DM na Instagramu, koju su oni sa oduševljenjem i nevericom objavili na svom Insta-storiju. U poruci je Marija takođe navela da je oduševljena njihovim performansom, a pevači od uzbuđenja nisu znali kako da reaguju, a koliko su bili izennađeni govori i rečenica koju su napisali –  "O, moj Bože", bio je jedini komentar koji su imali. 

Kako su Korejci briljirali na sceni pevajući "Molitvu", pogledajte OVDE:

 

Screenshot: Instagram/ serifovic

Screenshot: Instagram/ serifovic

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika