Pretraži

IDJTRENDING: Rasta, Corona, Edita… Ove pesme su trenutno najslušanije u IDJDigital mreži (VIDEO)

Muzika
0
Photo: IDJTV

Od nedavno na našem sajtu imamo novu opciju IDJTrending koja uz pomoć preciznog matematičkog algoritma računa koje pesme iz IDJDigital mreže su bile najslušanije na Youtube-u u prethodna 24 sata.

——————– Sponsored ——————–


Na IDJTrending-u za jučerašnji dan izdvajamo pet najslušanijih pesama, a šta se nalazi ispod petog mesta, možete pogledati samo jednim klikom – OVDE.

5. In Vivo – Carpe Diem

Igor i Neven su vredno radili na novoj numeri pa ne čudi veliko interesovanje fanova za nju. Samu pesmu prati filmski spot sa neverovatnim scenama.


4. Edita – Magnum

Editina prva solo pesma od kada je napustila "Ministarke" je veliko iznenađenje za sve budući da je Edita rešila da se oproba u malo drugačijem muzičkom žanru. Moramo priznati da joj je odlično krenulo. 


3. Balkaton Gang x Sandra Afrika – SOS

Pre nedelju dana Rasta i Sandra Afrika su bez velike najave izbacili pesmu "SOS" i oduševili fanove. Pesma sa zanimljivim spotom od tada zauzima visoku poziciju i na Youtube trending-u, a ni na IDJTrendingu ne zaostaju.


2. Corona – Izvini mama

"Izvini mama" je dugo držala visoku poziciju na Youtube-ovom trending-u. Corona je ovu pesmu objavio pre mesec dana, a koliko su fanovi oduševljeni njome pokazuje da se i dalje aktivno sluša na Youtube-u.


1. Rasta – Mantra

Iako je izašla pre gotovo mesec dana, "Matra" je definitivno najslušanija pesma na IDJTrending-u. Na Youtube-u Rastin hit trenutno ima skoro 9 miliona pregleda.


Evo kako izgleda ova lista:
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ovo su najslušanije pesme sa YouTube-a u prethodnih 24h iz IDJDigital mreže 🎶👌👏

A post shared by IDJTV / IDJVideos / IDJDigital (@idjtv.official) on Jun 3, 2019 at 4:15am PDT


Svakog dana možete pratiti najslišanije pesme iz naše mreže NA OVOM LINKU kao i na našim stranicama na Instagramu i Fejsbuku.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika