Pretraži

Fanovi Trevisa Skota su i ovog puta pobedili! Album “Days Before Rodeo“ je napokon na svim striming platfromama

Muzika
0
Foot:Prinzscreen/Instagram:travisscott

Trevis Skot je napokon iznenadio publiku i objavio je album “Days Before Rodeo“ na svim striming platfromama.

Ako niste Trevisov fan ova infromacija vam verovatno neće biti od životnog značaja, ali ako jeste, onda je situacija mnogo drugačija.

Sećamo se (ne baš svi) albuma po imenu “Days Before Rodeo“ koji je zahvaljujući Trevisu i stvoren, ali je takođe zahvaljujući njemu i uklonjen sa platformi. Avgust 2024. godine ipak ga je ovaj popularni reper vratio na striming platforme ne bi li njegovi fanovi uživali u dobro poznatim zvukovima ovog muzičkog maga.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by flame (@travisscott)

Trevis Skot više od jedne decenije jedan važi za jednog od najpopularnijih repera, ali njegov album “Days Before Rodeo“ iz 2014. godine predstavlja trenutak nakon kog je postao globalna zvezda.

Ovo izdanje pruža prvi pravi uvid u trep zvuk koji je Skot razvio. Iako su delovi ovog zvuka već bili prisutni na Kanjeovom albumu Yeezus, na kojem je Skot učestvovao kao producent, Days Before Rodeo je bio drugačiji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by flame (@travisscott)

Days Before Rodeo je i dalje svež kao i na dan izlaska. Postoji jedna energija u ovom albumu koju Trevisovi kasniji projekti jednostavno ne mogu da ponove. Svako ko je 2014. godine slušao pesmu “Drugs You Should Try” znao je da je reper iz Hjustona poseban i nisu se prevarili.

Days Before Rodeo zvuči izvanredno i deset godina kasnije, zahvaljujući “himnama“ kao što su “Mamacita” i “Quintana Pt. 2”. Iako se može primetiti osnovni kvalitet snimka, to samo doprinosi šarmu ovog izdanja. Posebno je otkriće čuti miksovane i CGQ-mastered verzije pesama “Backyard” i “Grey”.

Fanovi su i ovog puta pobedili i dobili dugoočekivani album na striming platformama.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Muzika