Pretraži

FANOVI ODUŠEVLJENI: Album ,,Positions“ pušten u etar

Muzika
0
Screenshot: Youtube/Ariana Grande

Popularna pevačica Ariana Grande se vodila frazom da "sve što je dobro, ne treba menjati" jer je ponovo snimila duet sa Tte Weeknd-om, a pored njega, na albumu se mogu naći saradnje i sa drugim izvođačima – Doja Cat i Ty Dolla $ign.



,Positions" je Arianin šesti studijski album i četvrta ploča za manje od tri godine. Izdala je ,,Sweetener" u avgustu 2018. godine, a nakon njega ,,Thank you, next", početkom februara 2019.

Takođe je snimila album "uživo" na svojoj svetskoj turneji Sweetener, koji je izdala u decembru prošle godine.

Ranije ove godine, Grande se pridružila Lejdi Gagi u „Rain on Me“, sa Gagininog majskog albuma Chromatica. Njih dve su zajedno izveli pesmu na MTV-jevim dodelama muzičkih nagrada u avgustu kao deo mešavine Chromatica na ceremoniji.

Numera je odnela nagradu za pesmu godine, Najbolju saradnju i Najbolju kinematografiju. Grandeov prolećni singl sa Justinom Bieberom, „Stuck vith U“, takođe je pobedio za najbolji muzički video od kuće. Pored svog nedavnog samostalnog rada, Grande je napisala i niz drugih kolaboracija. Razvila je „Ice Cream“ sa koautorkom „7 prstenova“ Viktorijom Monet za Blackpink i Selenom Gomez, a numera se pojavila na debitantskom studijskom albumu grupe K-pop početkom ove godine. Pre toga, Grande i Monet udružili su se u „Monopoli“ prošlog proleća, a Grande je zajedno sa Normanijem napisala singl „Motivation“, koji je stigao nekoliko meseci kasnije. Nakon što je zauzela mesto izvršnog producenta na zvučnoj podlozi za prošlogodišnje ponovno pokretanje Charlie’s Angels, remiksovala je Lizzin hit „Good as Hell“.

Grande se pojavila i kao Piccola Grande, Pickle Fairi of Hope u epizodi komične drame ,,Kidding Džima Karija".

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika