Pretraži

DVE GODINE OD PRVE PESME ANDRIJE JO: Moja publika je to tražila i ja sam im ispunio želju

Muzika
0
Photo: Instagram/andrijajo

 Mladi jutjuber i pevač, Andrija Jo, podelio je uspomenu sa snimanja svoje prve pesme sa svojim pratiocima na Instagramu i TikToku, pa nam se otvorio i otkrio šta je očekivao, kao i šta planira u budućnosti. 

  • Kada sam snimio prvu pesmu nisam ništa očekivao, to je moja publika tražila jer sam dosta pevao u svojim videima i ja sam im ispunio želju – kaže Andrija. 

Jedan od najpopularnijih momaka kod omladine kaže da nije mogao ni da pretpostavi da će mu prvenac dostići ovoliki broj pregleda, koji broji čak sedam miliona, a razlog zbog čega je počeo da se bavi pevanjem jeste upravo publika.

  • To je postao samo sastavni deo moje YT karijere i novi vid zabave za moju publiku – jasno ističe Andrija ne krijući da zapravo sve što radi, radi upravo zbog njih.

Na neki način, on može i da se poistoveti sa svojom prvom pesmom ,,Opusti se". U pesmi peva deo koji kaže ,,Hajde da odmah pređemo na stvar" pa je prilično odlučan kada je to u pitanju:

  • Smara me dopisivanje pa volim da odmah izadjem i pričam. I da, jesam opušten i dosta se zezam pa nekad to devojke i shvate kao da sam nezreo.


  • Celokupna saradnja na sportu je bila super, i dan danas super sarađujemo i sve ljude gotivim iz IDJTV ekipe- priseća se Andrija.

Kada je u pitanju karijera, ne krije da nije baš siguran u kom pravcu bi voleo da nastavi, pri završetku studija je, ali ni karijeru ne bi želeo da zapostavi, pa radi na pronalasku novog hita:

  • Trenutno sam u potrazi za dobrom pesmom što nije lak posao, preslušao sam dosta demoa i ništa me nije oborilo sa nogu da kažem ,,E to je to, to će biti sledeća pesma". Iako nije prvenac, moja omiljena pesma mi je “Oči meduze” jer je obeležila nešto skroz novo u mom životu i dosta je ozbiljnija cela stvar oko te pesme. 

Ističe da, iako mu je pesma sa Beovizije omiljena, za sada ipak ne bi voleo da se takmiči ponovo, jer je, kako kaže, dobio ono što je primarno želeo od tog festivala, a to je iskustvo. 

Napominje da se dosta toga promenilo od njegove prve pesme, jer je tada bio klinac, dok sada teži ka ozbiljnijim stvarima. 

Screenshot: Instagram/ andrijajo

Screenshot: Instagram/ andrijajo

 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika