Pretraži

DOZVOLJENA PUBLIKA: Evo koliko će biti posetilaca na Evroviziji

Muzika
0
Screenshot: Instagram/ eurovision

Ova muzička ekstravaganca biće održana u roterdamskoj Ahoj areni u maju, pošto je otkazana prošle godine.

Prema planu, mesto će biti popunjeno do polovine kapaciteta, a oni koji žele da prisustvuju moraju da imaju negativan test na kovid da bi uopšte ušli u arenu.



Organizatori Evrovizije pozdravili su odluku i rekli da će “razmotriti opcije koje su sada dostupne”. Rekli su da će “narednih nedelja najaviti više detalja o tome kako mogu bezbedno da prime publiku u Ahoj areni u Roterdamu ako to situacija dozvoli”.

Dodali su i da zdravlje i bezbednost prisutnih „ostaje naš glavni prioritet“ i da će svi umetnici i njihove delegacije slediti “strogi protokol“.

Saopštenje je usledilo nakon sličnog sličnog događaja u kom je bilo 1.500 fanova na muzičkom festivalu u blizini Amsterdama u martu, dok je 5.000 gledalaca smelo da prisustvuje i navija za Holandiju u fudbalskim kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Međutim, prošle nedelje premijer Mark Rute rekao je da će se policijski čas i druga ograničenja za koronavirus produžiti za tri nedelje do kraja aprila. Konačni aranžmani za Evroviziju biće potvrđeni krajem meseca i još uvek mogu biti podložni promenama ako dođe do novog vrhunca infekcija.

Evrovizija će se održati od 18. do 22. maja, a organizatori su prethodno izneli četiri moguća scenarija, od postavljanja celog prenosa kao i do sada pa do unapred snimljenih nastupa i bez publike uživo.

Strani fanovi Evrovizije verovatno neće moći da prisustvuju zbog međunarodnih ograničenja putovanja.

Podsećamo, našu zemlju će predstavljati grupa Hurricane sa pesmom “Loco Loco”.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika