Pretraži

DOSTA NAM JE KARANTINA, IDEMO NAPOLJE: Tropico band i Niggor u novoj pesmi prikazali našu realnost u doba korone (VIDEO)

Muzika
0
Photo: IDJTV

Aleksandar Cvetković, poznatiji kao Sale Tropico, i njegov tim odlučili su da unesu malo vedrine i pozitivnosti tokom ovog perioda, a u tome im se pridružio Niggor sa kojim su spremili pravi latino hit.

– Dok je trajala korona mi smo nešto radili. Svako je radio od kuće i svog mini studija. Jednog dana nam je pukao film i onda smo se pitali šta da radimo sa muzikom, pošto je bilo panično vreme svima, čak i nama. Pozvali smo Niggora, a pre toga smo razmišljali ko bi bio odličan za rep deo. Sve je nastalo spontano. Na kraju je sve ispalo pozitivno, šareno, lepršavo i smešno. Cilj nam je bio da prikažemo šta smo sve radili za vreme korone i koliko bismo voleli da se zezamo jednog lepog dana, kada sve ovo prođe. Energija sa Niggorom se poklopila, pošto smo svi puni humora – okrio je Sale za IDJTV.



Frontmen čuvenog benda i Niggor su novom numerom opisali sve što se dešava širom naše planete, ali i želje ljudi.

– Ovo je jedna velika istina u kojoj se svi nalazimo. U pesmi se pominju mesta i gradovi koje bismo voleli da obiđemo, a neke da vidimo ponovo – rekao je on, pa objasnio o čemu pevaju:

– Priča je o tome da je dosta karantina, da idemo napolje i da se zezamo. Međutim, kako vreme prolazi "hajmo napolje da se zezamo" ubira danak.

Sale i Niggor želeli su da pošalju poruku svim ljudima.

– Šaljemo poruku da ostanemo svi pri zdravom razumu, da vodimo računa o sebi i drugima. Ako nam se posreći da odemo negde, ako ne, ostajemo ovde – istakao je pevač.

Poslušajte "Quarantino" i u komentarima ostavite utiske i ocene:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika