Pretraži

,,CANDY“ I ,,VOLI ME, VOLI ME “ SU NAPOLJU: Teodora i MC Stojan objavili duetske pesme (VIDEO)

Muzika
0
Photo: Instagram/teodoradzehverovic

Teodora i MC Stojan već dugo rade na novom projektu koji je danas ugledao svetlost dana, a u pitanju su dve duetske pesme ,,Candy" i ,,Voli me, voli me".



Oni već mesecima nisu krili svoje oduševljenje i koliko su sa nestrpljenjem isčekivali da obraduju publiku novim hitovima, a sada konačno svi imaju prilike da čuju pesme u kojima su uložili veliki trud i rad.

Volela bih da mogu da vam dočaram koliko sam uzbuđena. Toliko mi je falio ovaj osećaj svaki put kada izbacujem novu pesmu. Počnem da se tresem. Vrištim, smejem, plačem, ustanem, sednem, ulazim na jutjub i izlazim i tako ne znam koliko puta. Mesecima smo razmišljali šta ćemo sa projektima, kada je pravo vreme, da li ili ne. Da smo sačekali još jedan dan u zemlju bih propala. Želim da verujem da će sve proći kako treba – izjavila je Teodora.

Ljudi, deset meseci nisam izbacivao ništa. Čekali smo pravi momenat. Mislim da smo nadmašili i naša, a nadamo se i vaša očekivanja. Dali smo sve od sebe da uradimo dva izuzetna, i kvalitetna projekta – izjavio je MC Stojan.

Nove duetske pesme možete poslišati ispod teksta.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika