Pretraži

BOMBA! Nikolija objavila prvi spot sa novog albuma! Poslušajte Yin & Yang (VIDEO)

Muzika
0
Photo: Promo

Nikolijini fanovi već danima željno iščekuju izlazak novog albuma! Naslovna numera, koja nosi naziv kao i album "Yin & Yang" objavljena je na IDJVideos.TV kanalu.

——————– Sponsored ——————–


Interesovanje za novi Nikolijin album je ogromno, pa nema sumnje da će ova naslovna numera postati ozbiljan hit.

– Sa velikim zadovoljstvom i ponosom, u petak ću vam predstaviti pesmu "Yin & Yang", prvu od 7 pesama i spotova sa istoimenog albuma – napisala je Nikolija na svom Instagram profilu.

Ono što je takođe privuklo mnogo pažnje u vezi s novim albumom, jeste saradnja s našim poznatim reperom, koji gostuje na jednoj od pesama.



Nikolija je najavila izlazak ove pesme dubokim rečima, koje predstavljaju spoj svetla i tame, dobra i zla, jina i janga.

Ljudi su mi oduvek pripisivali neke osobine, svako kroz svoju percepciju. Dok sam nekima bila nemir, mrak, tuga, bol, đavo, najgora… Drugima sam bila mir, svetlost, sreća, dobar osećaj, anđeo, NAJBOLJA – objasnila je Nikolija odakle je došla inspiracija za novi album i dodala.

Nikada nisam mogla, niti htela da budem samo jedna strana, nego što savršenije slaganje tih suprotnosti. Uložila sam puno ljubavi i energije u ceo ovaj projekat, i veliko hvala svima koji su mi pomogli da se to ostvari. Na redu ste vi, jedva čekam da čujem vaše utiske, jer vi ste mi najvažniji. Zajedno smo kao Yin & Yang, harmonija. Voli vas vaša Nikolija – zaključila je atraktivna pevačica.

Pogledajte novi spot!

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika