Pretraži

BENZ ILI BIMMER: Nova stvar Raste i Alena Sakića je napolju (VIDEO)

Muzika
0
Screenshot: Youtube/ Balkaton Gang

Deluje kao da će duet Raste i Alena Sakića da probije sve rekorde slušanosti, s obzirom na to da u samo prvih sat vremena numera na Youtube-u broji već desetine hiljada pregleda.

Spot se snimao na nekoliko lokacija u Beogradu, a činjenica da se u istom pojavljuje i Rasta, fanove je oduševila. Podršku ovom projektu su dale i Rastine kolege sa kojima je sarađivao dugi niz godina, od kojih su Corona, Rimski, THCF, Relja, Cvija i Tatula. Kako je Balkaton izjavio, ova ekipa je u jednom složna, a to je da je muzika sloboda

– Naša ekipa je toliko povezana, da je od Stefana trebalo da stignu samo 3-4 reči, preko advokata, da bismo skontali u kom pravcu treba da snimamo spot, koja je estetika i koje elemente treba da upotrebimo. Ponosni smo na to naše jedinstvo – poručuju iz izdavačke kuće Balkaton.

Sudeći po komentarima na platformi Youtube, njihovoj publici se izuzetno svidela numera, te su jedni od komentara ,,Kakvo jutro, novi benger", a najjčešće se u komentarima može naći slogan "free rasta" koji je oformljen od dana kada je izvođač lišen slobode. 

IDJTV je imao ekskluzivan pristup snimanju spota, a kako je to izgledalo i šta su njegove kolege rekle možete pogledati u nastavku: 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika