Pretraži

BALKAN JE POSTAO SVET: Spotify je konačno dostupan u Srbiji

Muzika
0
Screenshot: Youtube/ Techboomers

Spotify je danas lansirao svoj servis u 13 zemalja uključujući Rusiju, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Sloveniju, Ukrajinu.

-Ovo je od velikog značaja za našu muzičku industriju na celom Balkanu. Mi kao vodeća izdavačka kuća i digitalni distributer u regionu smo godinama čekali da se Spotify pojavi u svim zemljama EX Yu. Naša muzika je oduvek bila dostupna na ovoj platformi ali korisnici iz naših zemalja nisu mogi da pristupe platformi. Konačno je od danas to moguće .

Pored  platformi kao sto su Deezer, YouTube Music i Apple Music sada imamo i Spotify i mogu reći da je Balkan sada definitivno postao svet – izjavio je Đorđe Trbović, CEO IDJDigital-a.

Photo: IDJTV

Photo: IDJTV

 

Najpopularniji izvođač iz regiona na ovoj platformi je Senidah, njenu muziku na slusa 450 000 korisnika , a najpopularnije playliste IDJDigital-a su :

 

Playlist balkan hitovi prati 41 000 korisnika

<iframe src="https://open.spotify.com/embed/playlist/4vhhaOiTxDujwzbpmBu7rZ" width="300" height="380" frameborder="0" allowtransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>

 

Serbian Music playlist prati 13 500 korisnika dok,

https://open.spotify.com/playlist/1nN2hfHzcXNsVeGAwXev3s?si=Sjd0x3CnT66HMqjlT59Uug
 

 Balkan Trap prati 5000 korisnika

<iframe src="https://open.spotify.com/embed/playlist/5poGAaGbN6SUeFrq2BdpO3" width="320" height="400" frameborder="0" allowtransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>

 

Aplikacija je dostupna na Google Play Store i na App Store. Korišćenje mesec dana je blesplatno, cena Premium opcije je 5,99 €. Premium nalog omogućava slušanje muzike bez reklama, offline i on-demand.

Aplikacija je dostupna na Google Play Store.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika