Pretraži

ULAZ FESTIVAL: Saznajte ko sve nastupa na IDJTV bini i kada

Muzika
0
Photo: IDJTV

Novi muzički festival "Ulaz" okupiće najveće zvezde sa naših prostora od 11. do 13. jula na platou ispred Beogradskog sajma, gde će publika moći da uživa u hitovima omiljenih izvođača ispred IDJTV bine.

——————– Sponsored ——————–

Posetioci će imati prilike da uživaju u trodnevnom muzičko-scenskom spektaklu, na tri tematske bine u šest festivalskih zona i u preko 40 koncerata, a festival će, kako najavljuju organizatori, biti organizovan po najvišim svetskim produkcijskim standardima.



Svakog dana tokom trajanja festivala na IDJTV bini DJ Prema i Mike Ride će nas zagrevati od 20 do 21 čas.

Prvog dana, 11. jula glavni izvođači na IDJTV bini su Rasta, koji nastupa od 22 sata i Teodora Džehverović čiji nastup očekujemo od 23:15. Evo koji izvođači nas još očekuju prvog dana:

Photo: IDJTV

Photo: IDJTV

Tokom drugog dana, 12. jula, glavni izvođači na iDJTV bini će biti Relja Popović koji nastupa od 22 sata, a zatim Nikolija Jovanović koja će na binu izađi u 23:15.

Photo: IDJTV

Photo: IDJTV

 

Poslednjeg dana festivala, 13. jula, glavni izvođači na IDJTV bini su THCF, koji nastupaju od 22 sata, a odmah nakon njih stižu Corona i Rimski čiji nastup počinje u 23 sata.

Photo: IDJTV

Photo: IDJTV

 

Ulaznice za ovaj muzički spektakl možete da kupite na označenim prodajnim mestima ili online na sajtovima tickets.rs, gigstix.com i ddtickets.rs.

Photo: IDJTV

Photo: IDJTV

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika