Pretraži

5 miliona za 24 sata! Vojažev novi album beleži NEZAPAMĆEN uspeh, “Guns n Roses” ruši trending i osvaja region!

Muzika
0

Mladi reper Vojaž 14. juna u ponoć je predstavio svoj novi album “Guns n Roses“ na Spotifaju, dok su spotovi ugledali svetlost dana nekoliko sati kasnije na iDJVideos.Tv kanalu, a samo 24 sata od objavljivanja, album je prikupio neverovatnih 5 miliona strimova!

Mihajlo je predstavio 13 pesama, od kojih je čak njih 8 dobilo spotove, a posebno se istakla duetska numera sa Cecom Ražnatović pod nazivom “Muškarčina”, koja je već zauzela prvo mesto Youtube, Spotify i Deezer trendingu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by IDJVideos (@idjvideos)


Naravno, i ostale pesme naišle su na brojne pozitivne reakcije publike, a brojke pokazuju da je ovo tek početak obaranja rekorda.

Podsećamo, već u prvih sat vremena nakon objavljivanja albuma zabeleženo je čak 100 hiljada strimova, što je jasno ukazivalo na to da će album brzinom svetlosti osvojiti region.

Sa svojih 13 novih pesama Vojaž je osigurao ovo leto sa hitovima i verujemo da će klubovima odzvanjati pesme sa Mihajlovog novog albuma “Guns n Roses“.

Ne smemo ni da zaboravimo činjenicu da je tekstove za pesme kao i muziku radio Vojaž, a nekim pesmama su mu pomogli i njegovi saradnici koje on neretko spominje.

Pored Jutjuba, album je dostupan i na svim ostalim striming plarformama!

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika