Pretraži

Ove sezone na radiju smo imali baš SVE žanrove: 10 najslušanijih letnjih hitova prema Bilbordovoj top-listi

Muzika
0
Foto:Printscreen/Youtube:charli xcx

Ova godina nam je donela dosta hitova i novih albuma, a plejliste poznatih striming platformi sa najvećim hitovima su sve aktuelnije ovih dana. 

Ipak Billboard je izdvojio 100 pesama koje su najslušanije ovog leta, a mi smo taj broj smanjili na 10 i odabrali one koje su nama najomiljenije i one koje mislimo da treba da se vrte i dalje na radiju, naravno po našem ukusu.

Tu su Sabrina Karpenter, Ariana Grande, 21 Sevidž, ali i mnogi drugi, na vama je da odličite koga ćete slušati, ali nemojte zanemariti ni naše favorite!

1.Sabrina Carpenter – “Espresso“

Mlada zvezda u usponu ovom pesmom očarala je sve, a kada se pojavila “Please, please“ bilo je jasno kao dan da Sabrina ide dobrim putem.

2.Kendrick Lamar – “Not Like us“

Dramu između Kendrika i Drejka nije bilo moguće prošpustiti. Od jedne disstrack pesme nastao je pravi hit koji se neretko peva u glas na svim žurkama, ali i na Kendrikovim nastupima.

3.Chappell Roan – “Good Luck, Babe!“

Jedinstvena mlada pevačica inspirisana drag kulturom gradi svoju karijeru vrlo uspešno, pa je to bio slučaj i sa ovom pesmom.

4.Beyonce – “Texas Hold ‘Em“

Bijonse standardno dobra sa još pesmom u samom vrhu plejlisti, ništa manje nije očekivano od nje.

5.Billie Eilish – “Lunch“

Bili svojim an đeoskim glasom, ali i ekscentričnim izgledom oduševljava mnoge, a za to su dokaz brojke.

6.Ariana Grande – “We can’t Be Friends“

Arijana je laganom baladom za radio, ali i noćno slušanje osvojila apsolutno sve, pa i ako niste njen fan nemoguće je da niste čuli ovu pesmu.

7.Future,Metro Boomin & Kendrick Lamar – “Like That“.

Kakav spoj, Kendrik, Future i Metro, sve ono što je trep sceni trebalo, zasluženo su na visokim pozicijama kada su liste u pitanju.

8.Tinashe – “Nasty“

Tina(she) se među svim zvučnim imenima našla na ovoj počasnoj listi, ali zasluženo, jer je pesma stvorena za igranje, baš ono što nam treba za kraj leta.

9.Charli XCX – “360“

Čarli je napravila revoluciju ovog leta i obojila sve u zeleno, pa nema tu mnogo šta da se priča sem da je pravi marketing mag.

10. 21 Savage – “Redrum“

Napokon da se na listi nađe i neki reper (znamo da ih je bilo tri), ali nije bilo dovoljno prošarano, pa je za kraj tu 21 savage sa svojom redrum numerom.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Muzika