Pretraži

„Mržnja je loša“: Popularna reperka se oglasila povodom priča o bankrotu, pa otkrila istinu i uputila oštru poruku svima

News
0
Foto:Printscreen/Instagram:iamcardib

Reperka Kardi Bi oglasila se nakon brojnih spekulacija koje kruže internetom i stavila tačku na sva nagađanja o njenom bankrotu.

Kardi Bi je demantovala glasine da se ona i Offset suočavaju sa finansijskim problemima i da pokušavaju da prodaju svoju vilu u Atlanti vrednu 5 miliona dolara zbog navodnog problema sa otplatom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

Reperka je videla izveštaj sa sajta Icy Scoop News, koji je kasnije obrisan u kojem se tvrdilo da se par „bori da iznese” isplatu za svoju nekretninu koja se navodno nalazi u fazi izvršenja hipoteke, a reperka je odmah odbacila te tvrdnje.

„LMAOOO Želite da to bude istina… Offset i ja smo kupili tu kuću 2019. godine za 5 miliona, a sada vredi 7 miliona. Pogledajte tržište Atlante“, napisala je Kardi Bi na Iksu (nekadašnji Tviter).

„I ne, ne prodajemo je… A ako ikada prodam, prodala bih samo svoj deo Offsetu jer on voli Atlantu. Bacanje soli na moju kuću? Mržnja je loša.“

Oni su kupili ovu vilu sa pet spavaćih soba i 11 kupatila u Sendi Springsu 2019. godine.

Kardi je nastavila da se suprotstavlja glasinama o njenoj finansijskoj krizi tako što je podelila video sa njenog imanja u Nju Džerziju vrednog 5,85 miliona dolara, koji je pokazivao njen glavni krevet i dečije igralište vredno 20.000 dolara.

„Dobro jutro iz moje druge kuće! … Skoro je 6:00 ujutru. Idite po pare! Hej, slušajte, idite po pare, OK? Idite po pare“, pričala je Kardi u toku snimka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

Pored svih nekretnina o kojima priča, ona u planu ima još kupovina. Kupila je imanje u Garden Stejtu, koje ima devet spavaćih soba i devet kupatila, 2021. godine.

Ovo imanje od 13.000 kvadratnih metara je ograđeno i prostire se na skoro dva hektara zemlje, a uključuje sadržaje kao što su bioskop, vinska podrumska prostorija sa kontrolom temperature, teretana i bar.

Offset je takođe poklonio Cardi investicionu nekretninu u Dominikanskoj Republici za njen rođendan 2021. godine.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News